Hány guggolást és hány felülést tudsz pihenés nélkül egyszerre megcsinálni?
Figyelt kérdés
Mi volt a maximum? Nemet és kort is írjatok.2022. szept. 19. 10:09
1/5 anonim válasza:
Utoljára 15-16 éves koromban csináltam ilyen "kihívásokat".
2/5 anonim válasza:
Amikor komolyabban edzettem, 330 felülés volt az adag, egyhuzamban. 30 felülésenként váltva egyenes és ferde felülések. Azért 330, hogy egyenessel kezdődjön és fejeződjön be a sorozat.
De látom, ez kb. semmi. Ez a cseh lány 2000 felülést csinál egyhuzamban.
3/5 anonim válasza:
kimaradt a link Veronika Šubrtová edéséhez: https://www.youtube.com/watch?v=lEz9pnLd6hw
4/5 Szabi15 válasza:
Én jelenleg 34-et tudok egyhuzamban felülésből. Guggolásból nem tudom. A rekord meg 100 körül volt mindkettőből pár éve, mikor még fittebb voltam. 25f
5/5 anonim válasza:
Sokat csináltam még régen, sok százat.
Az oka, hogy végtelen megy, hogy a has csak a mozdulat elején dolgozik, aztán már lendület van és a gerinc kapja a terhelést, ami káros.
Szóval a felülést elengedheted, pocsék gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!