Anorexia közbeni sport?
Sziasztok!
38,7kg vagyok. A nagyobb edzésektől eltiltottak. Megértem és elfogadom, hogy híznom kell (165 cm vagyok), de esetleg kisebb tornákat amik például youzubon vannak, nem is edzések csak tornák, lehet-e szerintetek olyanokat csinálni? Szeretnék hízni,hogy ne kerüljek kórházba, de azért az izomzatomat sem szeretném elveszíteni (már amennyi van). Úgy gondoltam, hogy ezek a tornák nem olyan megerőltetőek, így esetleg még segíthetnek is visszatérni az egészséges életbe. Persze emellett többet ennék, így valamennyi izom is ragadna rám, vagy legalább nem vészne el.
De ha ez nem sikerülne és mégis felhízom úgy, hogy zsír jött fel rám, akkor sikerülhet-e azt a zsír mennyiséget átformálnom, mikor már meggyógyultam izommá? Vagy azt már soha nem érhetem el? Természetesen személyi edzővel, megfelelő táplálkozással.
"sikerülhet-e azt a zsír mennyiséget átformálnom, mikor már meggyógyultam izommá?"
Zsírsejteket még mindig nem lehet izomszövetté alakítani, úgyhogy irány vissza az iskolapadba biológiát tanulni.
"Természetesen személyi edzővel"
Ilyen súlyos pszichés és fizikai betegség után nem ókájés szeméji eccőket kell pénzelned, hanem tessék elmenni egy szakemberhez, lehetőleg egy orvoshoz vagy egy gyógytornászhoz, aki a vizsgálatok után meg tudja neked mondani, hogy YouTube-os ugrálgatások mehetnek-e, illetve hogy milyen mozgásforma és milyen étrend javasolt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!