Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek? KÉP.

Mi a véleményetek? KÉP.

Figyelt kérdés

Sziasztok, kicsit félek hogy egy vékony alkatú leszek diéta után. Mármint úgy értem, mint egy 40kg páwa gyerek. Szerintetek van azért valami izom(Diéta után, meg marad a jelenlegi minimális izom rajtam? Nem leszek olyan mint, egy anorexiás? 10-12kg szeretnék maximum fogyni, 15% testzsírra le menni. Precíz étrendem van. Nagyon oda figyelek, viszont előfordul hogy csalok egy kicsit. 1.5 hete edzem étrenddel. Előtte is edzettem, de étrend nélkül most így étrenddel, nagyobb változást láttok mint, étrend nélkül 3 hónap edzésnél. Sőt sokkal de sokkal jobban érzem magamat, jobb a közérzetem is.

Mell: Mellnél nem tudom, miért nyomok ki közben a hasamat...

[link]

Szintén mell: [link]

Bicepsz: [link]

Hát: Nem lett valami jó. Sőt elég szrul feszítettem-rá.

[link]

2.

Tényleg lehet bajom, ha nincs vitaminom? Sógornőm szerint, ki pattoghatok a fehérjétől. Nem eszek 2g/tskg fehérjét 20g-vel kevesebb mint, amivel pontosan a súlyomhoz kéne.

2015. dec. 9. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
szép bimbik
2015. dec. 9. 17:27
 2/7 anonim válasza:
Ezt hogy érted hogy jobb a közérzeted étrend után jobban érzed magad?
2015. dec. 9. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anorexiás alkat biztos nem leszel.
2015. dec. 9. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Van izom persze, de nem rengeteg. Szerintem ha lefogysz vékony leszel, de ne ess kétségbe.
2015. dec. 9. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha fogyózol/szálkásítasz nem tudod megőrizni azt az izom mennyiséget ami most rajtad van mert kalória minuszban nem lehet. Annyit tehetsz hogy a legtöbbet megtartod. A fehérje az mehet feljebb 2-3g tskg és súlyzós edzés keményen.

Jó lesz ez csak csináld folyamatosan, kitartóan. sok sikert.! :)

2015. dec. 9. 18:04
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
86%

Van mit leadni, de nem leszel nagyon vékony. Meg az elején jöhet kis izom is kalória mínuszban is.

Vitamin az kellene, mert úgy tudsz megfelelően regenerálódni.

A fehérjét azt kb zsírmentes tömegre kellene számolni, tehát nem gond, ha a zsíros tömeghez nincs meg a 2g x ttkg.

2015. dec. 9. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen kezdj el diétázni és mellette edz keményen. Jobban fogsz kinézni garantálom nem leszel csenevész
2015. dec. 9. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!