Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz h kb. 1 km futás 60...

Igaz h kb. 1 km futás 60 kalóriát éget el?

Figyelt kérdés
Próbáltam utána nézni de legtöbb helyen percre van lebontva azaz h egy óra futás ennyi meg ennyi kalória. Csak h én full kezdő vagyok és nagyon keveset bírok egyben lefutni. 5 km-t futok de 3-4 részletben, 5 percekre megállok. Tehát nálam a perc alapú számítás nem jó mert hiába vagyok kint 1 órát ha abból csak 40 perc a futás. Persze így is ki lehetne számolni de akkor minden egyes részletben néznem kellene h pontosan hány percet futottam, részidőket megjegyezni és összeadni. Szóval kényelmesebb ha km-ben számolok. Egyik weboldalon azt írták h 1 km=60 kcal, átlagos tempóval, ez mennyire igaz?
2023. márc. 30. 02:22
 1/1 anonim ***** válasza:
95%
Átlagosan igen. Természetesen egyéni anyagcsere, jelenlegi súly, futás intenzitása, stb függvényében ez igen széles keretek közt változhat.
2023. márc. 30. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!