1 hete kezdtem gabona, cukor, tejtermék nélkül enni és otthon edzeni, de egyre gyengébbnek és fáradtabbnak érzem magam, ez normális vagy valami baj van?
Figyelt kérdés
Szerintem elég sok húst és tojást eszek, sok zöldséget, gyümölcsöt, legalábbis napi 3x jóllakok velük, de mégis nehezebben megy az edzés, mint első nap, meg fáradtnak, gyengének érzem magam.
Ez normális és el fog múlni, a hirtelen változás miatt van, vagy valami nem tetszik a szervezetemnek és változtassak?
2023. márc. 22. 10:28
11/13 anonim válasza:
Nem, mert egy harapás kakaóscsigában több energia van mint a te húsos zöldséges tojásos ételeidben.
12/13 A kérdező kommentje:
Ja hát azt értem, de ilyen étrendben kivitelezhetetlen.
De már beiktattam a reggeli zabpelyhet és az ebédre a rizst.
2023. márc. 23. 15:45
13/13 anonim válasza:
A te etrendedet nyomom. Ugyanolyan eros vagyok. Futok,nehez sulyokkal edzek. Tobb oran at folyamatosan.
A legtobb szenhidrat a bananban van. Kesesebb van az edesgyumolcsokben es a leveszildsegekben fove!!! Ne nyald be a hulyeseget,h csak a gabonaban van szenhidrat.
Belsosegeket is egyel: maj,sziv stb! Heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!