Kardió és súlyzós edzés vegyítésével szeretnék fogyni, ha nő az izmom, nem lesz nehezebb megállapítani, hogy mennyit fogytam zsírból? Többi lennt?
Leszeretnék adni egy 18 kilót
Viszont attól félek, hogyha pl elkezd nőni az izmom is, az izmom miatt nehezebb lesz a testsúlyom és ezáltal nehezebb lesz megállapitani, hogy fogytam-e az első 1 hónapban amikor még nem látványos a fogyás és nehezebb megállapítani tükörbenézés alapján
Vagy súlyzós edzésnél azért jóval több idő kell, hogy az izmok jelentősen nehezedjenek?
23F
"Vagy súlyzós edzésnél azért jóval több idő kell, hogy az izmok jelentősen nehezedjenek?"
Igen. Ha MINDENT jól csinálsz, akkor 1 év múlva már kilókban is jelentkezik a felépített izomszövet. Na most az ember tudatlan kezdőként pont nem szokott MINDENT jól csinálni, úgyhogy amiatt te ne aggódj, hogy a felszedett izomtömeg miatt majd nem tudod megállapítani egyetlen hónap múlva, hogy mennyit fogytál zsírból. Bárcsak ez a baromság reális félelem lenne.
"Kardió és súlyzós edzés vegyítésével szeretnék fogyni"
Ez mind szép és jó, de ha nem vagy kalóriadeficitben a számok szintjén az étrended által, akkor nem fogsz fogyni, hiába a kardió, hiába a súlyzózás. Mennyi a napi kalóriabeviteled?
Tehát ha keményen is edzek csak 1-2 évvel később érnek el a plussz izmok kiló mennyiségű sújt?
Mert így akkor nem zavarna be, és tudom..még a tükörbennezegetes a leghasznosabb de én ragaszkodom ahhoz, hogy mit mutat a mérleg
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!