Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jelenthet valami negatívat,...

Jelenthet valami negatívat, ha edzés közben erősen izzadok?

Figyelt kérdés
Konkrétan folyik rólam a víz akkor is, mikor mások nem izzadnak annyira. Azért van, mert nem vagyok elég jó formában?
2023. márc. 4. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen sport? Mennyire megterhelő?
2023. márc. 4. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap spinning, elotte boxos aerobic.
2023. márc. 4. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem elegge megterhelo:-)
2023. márc. 4. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az izzadás önmagában nem sok információt hordoz, de spinning, box, aerobic, és egyéb intenzív állóképességi mozgásformák esetén még az extrém izzadás is normális lehet. Az gyanúsabb lenne, ha attól lennél csontra leizzadva, hogy felmész egy emeletet a lépcsőn.
2023. márc. 4. 15:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyire nem sulyos azert. A multkor egy teljesitmenyturan voltam, ott is csurira izzadtam a kabatom, de mondjuk megmasztuk a Kekest kozben. Akkor jo, ha ez meg nem gaz.
2023. márc. 4. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én is izzadékony vagyok.

Brazil jiu jitsu-zni járok, akárhányszor gurulunk, pikkpakk lever a víz. Sajnos, ez ilyen.

2023. márc. 5. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!