Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez most jelenthet valamit...

Ez most jelenthet valamit (edzés)?

Figyelt kérdés
Ma voltam lent a teremben , bicepsz-mell edzést csináltam , semmi extra ugyanúgy ment mint szokott, mikor hazajöttem szokás szerint megittam a shaket, aztán kis idővel utána kajáltam. na ez már jó 8óra hosszája volt és az izmaim még mindig olyanok mintha belennének durranva. még azok is amelyekre ma nem edzettem,amelyikre meg ma azok meg pláne. full kemény nagyobb a szokásosnál. ez most mit jelenthet? egyébként fél éve edzek rendszeresen. 19/F
2011. máj. 11. 20:37
 1/2 TOMAtm ***** válasza:
magasabb a nitrogénszint a sejtjeidben.semmi extra,majd megszokod(főleg ha nyomsz valami tápkieget pl: arginin v ox-shock)
2011. máj. 11. 20:43
 2/2 anonim válasza:
Csinálsz te levezetést? Hanem akkor itt az ideje, meg nyújts is rá, akkor utána kicsit ellazul.
2011. máj. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!