Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás után milyen sport?

Fogyás után milyen sport?

Figyelt kérdés

Sikeresen lefogytam 17 kg-ot. Most már a séták mellett jó lenne elkezdenem valami aktívabb mozgásformát. Futni szeretnék, illetve valami súlyzósat.

Mivel kezdjem, hogyan kezdjem? Célom, hogy ne legyek nagyon plöttyedt, a vékony forma. Nem szeretnék Kardashian feneket, nem is olyan az alkatom.

38 éves nő, 172 cm 85 kg

2023. márc. 2. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Kardashiannak a képeket elnézve nem izomból van a feneke, olyan mint valami implantátum, de nem tudok róla sokat, nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek. A sportos, izmos nőknek nem ilyen a segge és sokkal szebb és természetesebb alakja van. :D

Egyébként szerintem kezdj el lejárni kondiba súlyzókkal edzeni, ez jó ötlet. Ha megteheted, fogadhatsz nyugodtan személyi edzőt, rengeteget tud segíteni, ha kezdő vagy. Ha viszont edzőhöz nem szeretnél menni, de kondiba jársz, nézz videókat és olvass a témában, vannak magyar nyelvű tartalom gyártók is, akik tök jókat csinálnak, például ha női tartalom gyártók közül a témában Dubi Anna abszolút hiteles és jó tudása van, én fiúként követem, rengeteg tippet fogadtam már meg a videóiból amik jók voltak számomra.

Egyébként nem kell feltétlen túl gondolni a dolgot, a lényeg legelőször, hogy csinálj valamit, a tudásod közben is építheted a témáról és szépen fokozatosan egyre jobban bele jössz majd az edzésbe.

Sok sikert és gratulálok az eddigi eredményeidhez.

2023. márc. 2. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én személyi edzőhöz mentem el a fogyás után, hogy együtt csináljunk valami szép formát. Alakul is, imádom az edzéseket.
2023. márc. 2. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Futás semmiképp sincsen az ajánlható sportok között.

Úszás pedig minden esetben ajánlható, akár csak kiegészítőnek is.

Crossfit és súlyzós téma mehet, edzővel, kezdetben mindenképp. Fontos, hogy helyesen csináld a gyakorlatokat.

2023. márc. 3. 02:51
 4/5 NTBS ***** válasza:
Alakformáló torna.
2023. márc. 3. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
1 szerintem a saját zsírjából töltöttek a seggébe. De valóban undorító ahogy kinéz
2023. márc. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!