30 kg-ot fogytam futás és egészséges táplálkozás mellett, eközben a bőröm a feszességét elvesztette. Van olyan sport, amivel a bőrt úgymond "feszesebbé" lehet tenni? 20F
21 hónap alatt fokozatosan lefogytam hónapról-hónapra néhány kilót. 112 kg-ról indultam, aztán először a célom a 100 kg alatti súly volt, de közben az életmódváltástól annyira frissebbnek és erőteljesebbnek éreztem magam, hogy folytatni akartam a sportolást. A nyáron minden nap lefutottam 3-4 km-t zenehallgatással, gyakran bicikliztem 15-20 km-es távon. Elhagytam az édességeket, snackeket, betartottam a kalórial számolást is.
A mai nap 81.6 kg-t mértem, szóval kicsivel több, mint 30 kilótól szabadultam meg. A szerencsém az, hogy elég magas vagyok, 190 cm úgyhogy nem tervezek többet fogyni, de tartani szeretném a súlyomat. A BMI-m 22.5, ami ez pont jó nekem. Az ismerőseim szóvá tették a változást, én nem tudom még a mai napig felfogni, hogy sikerült! De sajnos van hátránya is a fogyásnak... A hasamon nagyon látszik a lógó bőr, először azt hittem, hogy zsír, de mint kiderült, az már csak a kitágult bőröm. A hasamon nagyon látszik, hogy a túlsúlyos voltam, az arcomat is ki tudom "nyújtani".
Közben lehet kollagénnel, cinkkel enyhitsni de lekésted.
Inkább az izomépítésre kéne rámenni. Meg ami szinten késő hogy lassan leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!