Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mennyire ütős...

Mit gondoltok, mennyire ütős egy átlag rab?

Figyelt kérdés

Rólam azt kell tudni, hogy 180 cm vagyok és 100 kiló.

Járok edzeni, elég becsületesen, de a kajámban csak a fehérje stimmel, így alsó hangon van egy 25% testzsírom.

Emellett évekig karatéztam, egy darabig boxoltam.

Tehát nagyjából az alapokkal tisztában vagyok, havi 1-2 alkalommal zsákolok.

Na szal mostanában meg elég sok sittes videót láttam és azt vettem észre, hogy van 1-2 ütőképes gyerek a sitten, de a kifejezett küzdősportoló múlttal rendelkező és edző személy elég kevés van.

Ütötgetnek össze vissza, látszik, hogy semmi technika nincs benne.

Izomnövelés is szigorúan felsőtest, pipa lábak.

Eddig mindig úgy voltam vele, hogy még nekem is nehéz lenne a sitt, de most ezeket elnézve, a legtöbbet úgy megtudnám verni, hogy beszarna.

Mit gondoltok erről?

Illetve magatokról?

2023. febr. 26. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a szinten pont nem az számítana, hogy te karatéztál pár évig, ők meg ütik benn a papucsot. Egyikőtök sem igazi harcos, mert akkor te se kérdeznél ilyen bugyutaságot. Egy real balhéban az számít, hogy ki üt először, kinek van töke, ki bírja jobban a pofonokat, ki az erősebb, ki a nagyobb vadállat. Ha ledominálnak, akkor neked annyi. Plusz az utcán mindig kockázatos összeakadni a suttyókkal, mert ritka, hogy nincs náluk pillangó, vipera, boxer, sokkoló, gázspray, vagy egyéb finomság. A másik, hogy a valóságban a konfliktusok szinte soha nem 1VS1 helyzetek, hanem rohadtul rádmennek többen hátulról, megsoroznak, a földön még össze is rugdosnak, elveszik a mobilodat, aztán eldzsalnak kajálni. Ennyi.
2023. febr. 26. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Te egy tohonya zsírdisznó vagy, ők meg jobbára csekély értelmű, viszont erőszakos, gátlásokat levetkőzőtt emberek.
2023. febr. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!