Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan embernek aki lusta nem...

Olyan embernek aki lusta nem szeret edzeni se mozogni, de mégis akar, annak milyen edzést ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk ezt hogy akkor ne csináld. Sajnos rá szorulok. Így se barátnőm nem lesz sose, és tisztelni sem fog senki. Sajnos így nem tudok teljes életet élni. Egy átlag fizikum mindenképpen kell. Mit ajánlotok?

2021. máj. 6. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szobabico, séta
2021. máj. 6. 22:17
 2/7 anonim válasza:
100%
A sportot megszeretni meglehet. Nem tudom milyen súlyos a helyzet, de ha tudsz szánd rá magadat kocogásra, futásra, stb. Bele lehet jönni. Szánd el magad, holnap menj el kocogni, és rá fogsz jönni, hogy nem rossz dolog. Utána sokkal jobban fogod magad érezni és csak ezért az érzésért is újra fogod majd csinálni, csak ne add fel.
2021. máj. 6. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Csak, hogy tisztázzuk, így is lehet barátnőd, a normális emberek így is tisztelni fognak és tudsz teljes életet élni.

Ha az egészséged, magad miatt akarsz sportolni, akkor az sok mindentől függ, hogy mit kéne. Ha fogyni akarsz, akkor valami kardiót (gyaloglás, kocogás, futás, ugrókötelezés stb), ha pedig izmosodni, akkor erősítő edzés, ez egy kicsit komplexebb, ha ez a célod, akkor javaslom olvasgass egy kicsit a témában, a lényeg, hogy érdemesebb előbb saját testsúllyal kezdeni.

Ha segít a társaság, akkor beiratkozhatsz valami helyi sport tevékenységre is, ami neked tetszik.

2021. máj. 6. 22:18
 4/7 Flagstaff ***** válasza:
89%
Próbálj ki több mindent, valamelyik be fog szippantani. Nem muszáj leragadni egy sportnál, ha nem jön be.
2021. máj. 7. 08:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress valami olyat, amit igazán szeretsz csinálni. Amihez nem kell fél óráig szenvedni, hogy csak elkezdd, én is utáltam sportolni, de aztán beleszerettem a boxba és azóta már nem akkor szenvedek, ha sportolni kell, hanem ha nem csinálhatom :)
2021. máj. 7. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sportot talán a legegyszerűbb megszeretni. Motivációd van, csak nem elég, mert az hogy igy nem lesz bnom, ezert kéne de utálok az még kevés, nézz edzős videókat, találd meg azt ami szeretnél lenni és hajts érte.
2021. máj. 7. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kezdésnek ajánlanám a (hegyi)túrázást, a természet szépsége segíthet, hogy megszeresd a sportot. Persze nem a legnehezebb túrával kell kezdeni.
2021. máj. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!