Olyan mintha két részből állnák. A csípőmig nincs gond, sportosnak néz ki. De a felsőtestem dagadt. Hogyan tudnék csak a felsőtestről fogyni? A 170 centihez vagyok 99 kiló, és az összes túlsúly a derekam felett van. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
#fogyókúra #Edzés?
2023. febr. 20. 19:22
11/20 anonim válasza:
9: ha éhezteted magad, akkor igen. Ha korrekt deficitet tartasz, akkor tsírból fogsz fogyni.
12/20 A kérdező kommentje:
Mennyi a korrekt kalória mínusz naponta? Mennyi, és milyen mozgást érdemes csinálni, hogy ne kevesebb kajával, hanem több mozgással legyen meg az a mínusz kalória?
2023. febr. 22. 07:55
13/20 anonim válasza:
Kalóriabázissal számold ki, és kövesd ott, mennyit eszel/iszol.
14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a kalóriabázis számításai szerintem nem pontosak. Régebben vezettem ott a kalóriákat, az előírt mennyiséget betartva nem sikerült fogynom. Annyira csökkentettem az étel mennyiségét, hogy a végén 4-5 naponta volt csak székletem. De fogyni akkor sem sikerült. Ezért gondoltam a sportra. Túlsúlyosként mit lehet elkezdeni?
2023. febr. 22. 10:40
15/20 Kései Sirató válasza:
Szerintem is vizsgáltasd ki a pajzsmirigyed.
A bátyám ugyanilyen és most derült ki a pajzsmirigy alulműködés, kapott gyógyszert.
16/20 A kérdező kommentje:
Van egy kis pajzsmirigy alulműködésem, de amit kaptam gyógyszert nem volt jó. Úgy maradt.
2023. febr. 22. 21:00
17/20 Kései Sirató válasza:
Akkor váltanék orvost és kikezeltetném magam, mert addig nem fog javulni a helyzet a kérdéseddel kapcsolatban.
18/20 anonim válasza:
A vizsgálati anyagok alapján egy pajzsmirigy alulműködéssel küzdő beteg és egy egészséges egyén alapanyagcsere szintje között kb. 200-300 kcal az eltérés. Ezt érdemes számításba venni.
19/20 A kérdező kommentje:
Ebben biztos van valami, mert alacsonyabb kalória mennyiség mellet marad a súlyom ugyanannyi, mint amit kiszámolnak a kalkulátorok.
2023. febr. 23. 10:57
20/20 anonim válasza:
A kalkulatorok csak korubeli meg atlag erteket adnak.. nem lehet par adatbol kiszamolni mert a genek is kozbeszolnak. Mindenki mas. Probalgatni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!