Más vékony vagy izmosabb ember is kap megjegyzéseket túlsúlyos emberektől?
"nem szeretem az izmos embereket, nem szépek, nem természetes"
Ezt mondta nemrég egy kb. 180 cm-es 110 kg-os férfi ismerősöm, csak mert felszedtem pár kg izmot.
Még így is vékony szálkás vagyok, és sok biciklizés mellett minimálisat edzek itthon, csak változtattam az étrendemen kicsit.
Ne aggódj.Számíts arra,hogy mindig lesz részed ilyesmikből.
A sárga irigység különféle fokozataiból,hátulról jövő,különféle elméletekbe bújtatott megjegyzésekből.Ezt el kell viselned.
Inkább azt mondanám,hogy előbb-utóbb lexarod a veszteseket,akik a maguk dolga helyett,másokkal foglalkoznak.
Azért fognak ugyanott tartani évek múlva is,ahol most.
Szerencsére vannak elég sokan,akik az érdemeket becsülik,és értékelik,és követik,hogy előre juthassanak.
És ez érvényes minden másra,az élet területén.
Én is arra gondoltam, hogy egyszerűen irigy, csak mégis furcsa, ha egy alapvetően intelligens embertől ilyet hallasz.
Azt nyilván ő sem gondolhatja komolyan, hogy a túlsúly természetesebb, mint a szálkás izomzat.
Én mikor anno elmentem egyetemre, az otthoni zabálós életmódot otthagyva fogytam az első évben 15 kilót, és emellett nagyon sokat fejlődtem futásban. Elsősorban túlsúlyos családomtól kaptam megjegyzéseket, hogy úgy nézek ki mint egy etióp. Azóta eltelt 15 év, mára nagyjából abbahagyták, pedig manapság ahhoz képrst vagyok 10 kilóval kevesebb, és szálkásabb is.
Nem irigységről van szó, egyszerűen ezt szokták meg, ez nekik a normális, totálisan torz képük van az elhízottság és az étkezés fogalmáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!