Heti három edzés kevésnek számít?
Figyelt kérdés
Még csak kardió edzést csinálok elliptikus tréneren 50-60 percet. Célom egyenlőre a zsírégetés. Próbáltam heti négyszer, de soknak találtam és feszültebb is voltam. Most hogy újra heti háromszor csinálom nyugodtabb vagyok. Sokan heti ötször csinálják, az számomra maga a pokol lenne. Mivel én csak háromszor csinálom az kevés?2023. febr. 17. 10:16
11/14 anonim válasza:
10
Nekem KEVESEBBTŐL is fejlődött izmom, mint az elliptikus tréner.
Miért kellene világmegváltó tervek?
Miért nem elég, ha simán sportol?
Amúgy ha rendszeresen csinálja, fejlődik, maximum lassabban, de ez rajtad és néhány fanatikuson kívül SENKIT se érdekel.
12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a tudomány miért nem tart ott, hogy kezelje oltással az elhízást? Csak ígéretnek folyamatosan, hogy egyszer lesz. De mikor?
2023. febr. 20. 13:51
13/14 A kérdező kommentje:
Arról is olvastam, hogy állítólag a kalória számolgatás is egy rossz hiedelem.
2023. febr. 20. 13:53
14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem céltalanul csinálom. Van hozzá programom. A fogyás genetika függő is, így én komolyan büntetném a body shaming bármilyen formáját.
2023. febr. 20. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!