2 órán belüli félmaraton után milyen futócélt tűztetek ki? Vagy más sportág, vagy semmi sport?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 20:13
11/25 A kérdező kommentje:
Hát ha nőként lett volna 1:30-ad, ahhoz kellene a komoly sportmúlt.
2023. febr. 15. 11:20
12/25 anonim válasza:
Ahhoz kellett volna, de nőként 1:45-höz vagy férfiként 1:30-hoz nem kell.
13/25 anonim válasza:
Szedj magad melle uszni es kerekparozni tudo embereket es csinald meg valtoban az ironman tavot Nagyatadon. Van chip, medal, frissites etc etc
14/25 A kérdező kommentje:
12
Hát azért nagyon komoly munka és szerencse kell az 1:45-höz.(:
13
Annak a végén maraton van!
2023. febr. 15. 19:40
15/25 anonim válasza:
Nem mondod? 5kmes palyan szabadon lehet körönként cserelni. Ha akarsz csak a felet futod le es a tobbiek a maradekot.
16/25 A kérdező kommentje:
Azta. :-o
Amúgy ez miért lenne jó nekem? :)
2023. febr. 15. 20:41
17/25 anonim válasza:
Leirtam egy opciot, ahol van chipes meres es erem. Raadasul csapatban lehet versenyezni, izgulni a masikert. Adtam egy celt, ha mar az időeredmeny a tovabbiakban nem az. A futas elott vallalhatsz akar egy kiskornyi kerekpart is(35km)
Nyilvan te dontesz.
18/25 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm van, aki jelölt lehet, de ő inkább a 70.3-ra menne akkor már egyedül, de leginkább semelyikre se, sehogy se.
2023. febr. 15. 21:25
19/25 A kérdező kommentje:
Egyébként egy igen nehezen elérhető időeredmény tényleg nem cél. Rámegy az életem és pszichológiailag is káros.
2023. febr. 15. 22:05
20/25 vkka válasza:
A futás nem trendi. Próbáld ki a jetskit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!