2 órán belüli félmaraton után milyen futócélt tűztetek ki? Vagy más sportág, vagy semmi sport?
Mi a jó a maratonban, azon kívül, hogy egészségtelen és csak makk egészségeseknek kellene indulniuk, de nekik se ajánlott?
És azon túl, hogy szrrá unja magát az ember a maraton, de az edzések alatt is?
Miben más szerinted a félmaraton?
Amúgy ha már jól menne a futás, szívesen élmények a terepfutás, spartan irányába. Esetleg triatlon? Balaton átúszás?
A triatlon túl kemény, mármint nincs olyan színvonalú, mint a BSI-események, hogy 7:30p/km kocogással már bárki mehet 5km-re, chipes időmérés, érem. Szóval nincs ilyen színvonalú triatlon.
A Balatont át szeretném úszni, egyszer.
5:
Én 35 évesen futottam az első 1:30 alatti félmaratont, most 36 évesen 1:25-nél vagyok.
Gondolom férfi vagy, sőt, ezek az eredmények tuti sportmúlttal születtek..
Én nő, 0 sportmúlttal, sőt, handicappel.
Van bicajom, használom is olykor.
Az a baj vele fő sportágként, hogy nagyon tropák a combfeszítő izmaim, ráadásul a futáshoz képest időben kb dupla mennyiség kell ahhoz, hogy szív-érrendszerileg is érjen valamit. Ez tapasztalat kb, ezen felül hallottam máshol is.
7:
Nőként akkor nem 1:30, hanem mondjuk 1:45 lehet hasonló cél.
Nagy sportmúltam nem volt, mert akkor nem 35 évesen futom az addigi legjobb félmaratonomat, hanem korábban.
De egyébként milliónyi cél lehet a futasban. Jobb idő ugyanazon a távon, hosszabb táv (maraton, ultramaraton), terepfutás, tájfutás, hegyi futás, triatlon, stb., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!