Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fogyok ilyen lassan?...

Miért fogyok ilyen lassan? Lány vagyok.

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. 68 kg ről kezdtem fogyni, 31 es testzsír.

Számolom a kalóriákat, napi 1300-1500 kalória közt eszek, és heti 5-6 szor vagyok a konditeremben napi 2 órákat, egységesen végzek súlyzós edzéseket és kardiózást. Napi 1 óra kardió.

Lassan 2 hónapja csinálom, és még alig ment le 2 kg.

2023. jan. 22. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Akkor valamit elszámolsz a kalóriákkal.
2023. jan. 22. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
App segítségével számolom. Beírok mindenr. Étel súlyát lemérem, stb. Nem fogyasztok cukrokat, meg cukros üdítőket sem, ami megdobhatná. Szóval kalóriadeficitben vagyok. Plusz egy edzésen 400-600 kalória körül elégetek az órám szerint.
2023. jan. 22. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

"Nem fogyasztok cukrokat, meg cukros üdítőket sem, ami megdobhatná"

Pont nem ezek dobják meg a legtöbb ember kalóriabevitelét, hanem a zsírok, de mindegy.

"edzésen 400-600 kalória körül elégetek az órám szerint"

Biztos, hogy nem. Ezek az órák nagyon durván túlbecsülik az adott sporttevékenység kalóriaértékét. Ha te 1300 kalóriával két hónap alatt 2 kilót tudtál lefogyni (ami egy átlagos embernek egy napi testsúly ingadozása), akkor valami nagyon el van számolva.

2023. jan. 22. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Ételek alá tett olajat, zsiradékot, kenyérre kent vajat is bele kell számolni. Hidd el, valamit kihagysz. (Tudom, tudom, te mindent jól csinálsz, mint minden kérdező ebben a csoportban.)
2023. jan. 22. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert izmosodtál 1 csomót.
2023. aug. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!