Szeretnék eljárni kondzni de kicsit félek valami tipp kezdőknek?
Figyelt kérdés
egyedül járnék edzeni csak cardiozni szeretnek de elégé félek hogy megszólnak vagy lenéznek mert fiatal vagyok esetleg valami tipp hogy megnyugodjak? :/2022. dec. 5. 17:04
1/4 anonim válasza:
A félelmed nem reális. A konditerem egy átjáróház, ami televan középsulis kezdőkkel, sovány kockákkal és túlsúlyos anyukákkal, és ez így van rendjén. Az a maréknyi kemény mag, aki egy konditermen belül jól néz ki, izmos, erős, tisztában van a testépítés szabályaival, az pont nem ezekkel az emberekkel fog foglakozni, hanem a saját edzésével. Ha a konditeremben található összes fiatal kezdőt megbámulnám, akkor nem maradna idő a saját edzésemre. Ne baromságoktól félj, hanem attól, hogy egy tudatlan kezdő maradsz, aki egy-két hónap maszatolás után eltűnik a teremből, és többet senki nem látja. Tanulj és élvezd a konditermi edzést, és annak minden előnyét!
2/4 anonim válasza:
Egy csómó fiatal kezdő, vagy kövér ember van a konditerembe, nem veled fognak foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
azért járnak edzeni, hogy egészségesebbek, jobban nézzenek ki.
Láttam én tök bénát, kövéreket, soosem néztem le.
4/4 sellolany válasza:
Meddig tart még ez a megszólnak a kondiban hiedelem?! A 90'-es évek óta nem tudunk erről leszakadni.
Minden teremben van max. kettő igazán kigyúrt pasi, max. egy edzett csaj, mindenki más átlagos, vagy elhízott, vagy legfeljebb egy jól kinéző valaki.
Vidd magaddal a sima tréningedet, a mackót, vegyél fel egy pólót és kezdj el edzeni. Senki nem fog bámulni, veled foglalkozni.
Hogy hogyan csináld, az már számít. Készíttess egy edzéstervet a helyi személyi edzővel, meg fogja mutatni, mit, hogyan kell használni. Ennyi. Aztán járj le, ne hagyd abba. Ez a nehéz, nem az, hogy megszólnak, mert az nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!