Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Léteznek ilyen gyakorlatokat?

Léteznek ilyen gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Elkezdenék újra kicsit edzeni, elsősorban nem az izomgyarapodás a cél, inkább a kicsit jobb erőnlét egyéb sport miatt.

Viszont a probléma, pár éve volt egy sportsérülésem, ebből kifolyólag az egyik könyökömet ha megerőltetem, elkezd fájni napokig, talán teniszkönyök...

Vannak olyan gyakorlatokat, amik nem veszik annyira igénybe a könyököt? Gondolom felhúzás, guggolás, tárogatás jó lehet.

Van esetleg más, akinek hasonló problémái vannak? Hogyan oldotta meg? Kisebb súlyokkal működhet az összes gyakorlat? Már saját testsúlyos gyakorlatoktól is szokott fájni.

A másik,vannak könyökszorítók, van ami direkt teniszkönyökre való elméletileg, ezekkel valakinek tapasztalat?

2022. nov. 23. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen sporthoz? Ha az eronlet szamit ugyse kell tul nagy suly. Foleg ink kardio meg sajat testsuly pl. De leteznek jo konyokszoritok am. Nekem a terdem szar, en sbdt hasznalok. Igaz h 30 korul van de kb a legjobb ami letezik.
2022. nov. 23. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha más nem, akkor marad a saját testsúlyos.

Egyik térdem nekem is szr, de elmegy kategória, guggolás mondjuk lehet nem fog jót tenni vele.

Terepmotorozás egyébként.

2022. nov. 24. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem eleg a sajat sulyos ha nem cel a tomeg. Ha meg megis kene forma akkor szorito vagy bandage 🤷 en 2x mutott terddel guggolok 150el. Jo minosegu terdszoritoval mukodik
2022. nov. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!