Léteznek olyan gyakorlatok, táplálkozás és edzésmódszerek, melyekkel kifejezetten a testi erő növelhető? (Teljesen naturálként!) Nem érdekel az esztétikum, vagy az arányosság, sem az, hogy mennyire sok a testzsír százalék - csak az egyre nagyobb erő!
Én csupán arra értettem, hogy sok testépítőnek fontos az arányosság és a minél kisebb testzsír százalék - tehát teste minden egyes izmának arányosnak kell lennie önmagával és egymással is, vagyis rendkívül fontos a test(össz)kép és az esztétikum egyaránt.
Erre hegyezik ki a különféle gyakorlatokat és a táplálkozást.
Ha viszont az általad javasolt erőedzésnél valamivel több lesz a testzsír százalék, vagy nem lesz olyan arányos egyik izomcsoport a másikkal (én csupán erre akartam utalni hogy) az engem egyáltalán nem érdekel. Pusztán önmagának az erőnek, az ember erejének minél hatékonyabb, minél rendkívülibb növelése!
Persze.
Egyél amennyit bírsz és ami még nem okoz diszkomfort érzetet, minimum napi 3 maximum 6-szor. Legyen benne elegendő fehérke is. Igyál elég folyadékot, többnyire vizet.
Végezz minimum heti 3 maximum heti 5 súlyzós edzést, alapgyakorlatokra alapozz. Alapokból 1-5 közötti ismétlésekkel dolgozz, 5-8 sorozattal. 80-90% közötti súlyokkal.
Már ha csak ezeket betartod akkor lazán erősebb leszel mint a teremben az emberek többsége.
Jobban nem részletezem, nézz utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!