Lehet abból valami bajom, ha esőben futok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek futni és jót tesz nekem testileg lelkileg. Hetente háromszor szeretek menni. Kedden, csütörtökön és vasárnap, mert így sokkal jobban megy az ülő munka is a munkahelyemen, ha ezeken a napokon megyek és este szeretek futni 6-7 körül, mert addigra érek haza és készülök el. Viszont sajnos az idő nem mindig jó ilyenkor és van, hogy esik az eső. És az általában visszatart. Viszont, ha nem megyek hiányzik, mert már hozzászoktam pár év alatt mióta futok és akkor meg nehezen megy a munka, meg a hangulatom, állapotom is rosszabb.2022. nov. 22. 08:28
1/5 anonim válasza:
Ha nem félsz attól, hogy esőben elcsúszol, elesel, akkor semmi bajod nem lesz.
2/5 anonim válasza:
Biztos van vízlepergetős széldzsekid meg sapkád (vagy kapucnid), nyugodtan menj ha jólesik. NEm vagy cukorból, nem fogsz elolvadni. :)
3/5 anonim válasza:
Ha nem szakad az eső, csak simán esik, akkor én is kimegyek.
4/5 anonim válasza:
Ha otthonról hazáig futsz, akkor nem lesz bajod. Ha mondjuk elvillamosozol a Margitszigetre, ott futsz, jól megázol, majd vizesen hazavillamosozol, közben átfagysz, na akkor lehet. Meg futás közben is ha érzed, hogy megfájdul a torkod, attól is lehet. Hallgass a testedre, és kísérletezz nyugodtan.
5/5 anonim válasza:
Én is így futottam este a napokban, amikor esett. Short, sportmelltartó és mehet... Sötét volt, úgysem lát senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!