Ha netán súlyzókészlet vásárlására adnám a fejem, mit válasszak? Ezek közül megfelelő valamelyik?
Csak most kezdtem el nézelődni, lehet még a Zinternet mélyebb bugyraiba nem jutottam el, de találtam némi szimpatikus árucikket.
[link] - Ezt a teszkóban láttam ma, 8790 ft, kinyitva nem volt, így nemtom pontosan, hogy hogy néz ki.
[link] - ez meg eksönös.
Szóval a kérdés az, hogy ismeri-e ezeket valaki, tud-e arról, hogy pont ezek gagyik lennének-e. A másodikokat is be tudom szerezni postaköltség nélkül, ez is fontos. Súlyban szerintem ennyi elég is lesz, igaz, még a tervezett edzésterv nincs teljesen összerakva, de unatkoztam :D
Hah, de nem a szobámban :D Nincs annyi helyem, hogy akér csak egy kisebb terpeszben álljak, és előre lóbáljam.
dirtboy: szerintem annyi ráfér, amit mellé adnak, nem is kell több.
de később kelhet majd aztán ott lesz egy rakás széles súlyod,én sem 52kilós kézit használtam mikor megvettem az enyémet de hamar elérheted hogy tele kell rakni a súlyzót súllyal.
előre látón kell gondolkozni hiszen hosszú távra tervezel vele ha jól sejtem.
Nos, ami azt illeti, pont nem. Jön a tél, meg a vizsgaidőszak, és mivel a közeli termek a legrosszabbak, úgy döntöttünk, nem akarunk másfél órát utazni másfél óra edzésért jó helyre, hanem erre a két hónapra kiváltjuk egy sajátsúlyos+súlyzós kombóval. Szerintem nem tudunk tökéletes edzéstervet összerakni így, ezért is lenne csak ideiglenes. Aztán februártól ha minden igaz, megint terem, hátha lesz még valami kupon is (:D). Esetleg váltogatjuk. De szó mi szó, nem érzem alkalmasnak arra az itthoni körülményeket, hogy egy végleges edzést tervezzek ide. Aztán ki tudja...
Ezt is én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!