Hogyan lehet megtanulni táncolni? Lehetőleg otthon, magamtól kéne, mert nincs pénzem táncórákra vagy tanárra. Valami tipp?
Én már majdnem 2 éve tanulok meg Kpop koreográfiákat, de egyszerűen nem látom magamon a fejlődést. Tükörben még csak-csak kinéz valahogy, de videón felvéve már nagyon szar. A mozdulataim sem teljesen ugyanolyanok, mint az eredeti, mert hát nagyon nehéz a telefon képernyőjéről nézni a mozdulatokat. Nagyon szeretek táncolni, de tényleg nagyon szarnak érzem magam, de akkor meg úgy vagyok vele, hogy nincs értelme folytatni.
Van egy ismerősöm, akinek ki szoktam kérni a véleményét, de ő még ront is a helyzeten, mert szerinte se ritmus se ütemérzékem nincs. Ezt nem tudom, hogyan lehet észrevenni, mert nekem nem tűnt fel, de lehet pont azért, mert nincsen. Mondta, hogy számoljak a zenére, de nem megy, ha meg más alászámol, belezavarodom.
Nem tudom, mit kéne csinálnom. Gondoltam arra is, hogy elmegyek egy tánctanárhoz 1 óra erejéig, hogy mondja meg, van-e tehetségem a tánchoz, vagy nem. Mert ha kimondja, hogy nincs és kész, akkor végleg abbahagyom. Mert most eléggé kétségek között vagyok, meg hát ugye középiskolás vagyok, és a suli mellett nem is tudom, hogy kéne továbbfejlesztenem magam, ha egyáltalán lehetséges.
Ha van akinek van valami ötlete, akkor várom.
Szerintem simán megtanulhatsz otthon táncolni csak mirrored módban és lassítva próbáld megtanulni a táncokat^^ Én is úgy csinálom és mindenki szerint jól táncolok (előtte sose táncoltam)
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!