Hogyan erősítsem hatékonyan a mellizmomat és a karomat?
17 éves fiú vagyok
Elég jó alakom van, sportos vagyok, nagyon sokan azt mondták,hogy izmos vagyok
Edző terembe nem akarok járni
A mellizmomat szeretném hatékonyan fejleszteni és a karomat.
A hasamon van egy nagyon pici felesleg...futással, vagy felülésekkel mennyi idő alatt lehet leadni?
Bocsánat a sok kérdésért
Nem azt mondom,hogy nem akarom :D
Csak,hogy nem az a fő célom,hogy erősebb legyek, csak az,hogy formáljam a testem :D
Akkor szúrjál magadnak syntholt b*zdmeg.Szerinted az erősödésnek és az izmosodásnak nincs köze egymáshoz?Nem ugyan azzal éred el?
Erősödni bizonyos szintig lehet izmosodás nélkül.De ha izmosodsz erősebb is leszel.És ha erősebb vagy jobban tudsz edzeni tehát gyorsabban izmosodsz.
De tényleg k*rvára izmos lehetsz ha fingod nincs róla ha még az izmot is formálni akarod(azt hogy kell?)
Akkor szúrjál magadnak syntholt b*zdmeg.Szerinted az erősödésnek és az izmosodásnak nincs köze egymáshoz?Nem ugyan azzal éred el?
Erősödni bizonyos szintig lehet izmosodás nélkül.De ha izmosodsz erősebb is leszel.És ha erősebb vagy jobban tudsz edzeni tehát gyorsabban izmosodsz.
De tényleg k*rvára izmos lehetsz ha még az izmot is formálni akarod(azt hogy kell?)
Szia!
Az a helyzet, hogy a fekvőtámasznál jobbat nem tudok neked ajánlani: tudod otthon végezni, mellizomra, karizomra és hasra is gyúrsz vele egyszerre. (Hasra úgy, hogy egyenesen kell tartanod a törzsed, és ez befeszített hasizommal lehetséges.) Szóval komolyan, fekvőtámaszozz, és a felülés, futás, bicó, ha van, mehet mellé, hogy ne unj meg annyira egy-egy feladatot. Plusz az állóképességed is növeled velük, ami szintén nem erősödés, vagy izom, csak állóképesség:P És hogy mennyi idő alatt, az attól függ, mennyire intenzíven és kitartóan mozogsz, plusz nem eszel minden 10 fekvőtámaszra egy tál pacalt:P
"erősödni akarok, de nem akarok edzőterembe járni"
ez olyan mintha azt mondanád hogy "okos akarok lenni, de nem akarok tanulni"
paradoxon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!