Ki akarom gyúrni magam rendesen és gyorsan de mindenféle szerek nélkül. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 16:36
1/4 anonim válasza:
Gyorsan nem fog menni....Sorry, de ez van...Egyél rendesen, eddzél keményen, és pihenj eleget! Nem fog holnapra összejönni, de pár éven belül lehet eredmény.
2/4 anonim válasza:
Úgy bizony. Ez évek munkája. Jó kaja, megfelelő tápkieg és lesz fejlődés!
3/4 A kérdező kommentje:
én nem is a jövőhétre akartam kiizmosodni hanem én mondjuk úgy gondoltam hogy 2 év alatt kb??
2010. szept. 27. 17:12
4/4 anonim válasza:
Én is ki akarom magam gyúrni.
Azt mondták a kondiba hogy 2 hónap alatt már észre lehet venni valamit de szembetűnő változáshoz 1 év kell.
Egyél sokat, fehérje és szénhidrát dús kajákat.
Igazából ez drága, mert még a tömegnövelő porok is olcsóbbak a normális kajához képest(különböző húsfélék) amit be kell vinned a szervezetedbe.
Én fogok szedni tömegnövelőt amint lesz annyi pénzem hogy rendszeresen meg tudom venni.
Akiket látsz hogy ki vannak gyúrva azok mind szedik csak nincs a homlokukra írva, vagy még titkolják is.
Még a profi sportolók is szedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!