Hogy csinaljam? 1 babank es se igy se ugy nem jo. Mindenfele tanacs erdekelne!
Ne etetés elött cserélj pelust!
Gondolom még pici baba,sokat alszik,de azért gondolom nem csak annyi ideig van fennt mig eszik.
Szoval ha evett,és elszunyokàl,akkor hagyjad,de amikor épp fentt van,és nem éhes,akkor cseréld neki.
Éjszakàra ne cserélj,ugy értem lefekvés elött frisset,és azt elég hajnalban kicserélni,vagy amikor ébred.
Na jo bonyolultan magyaràztam.
Az furcsa nekem hogy irod miutàn evett,nem mered cserélni,mert alszik,meg tele a hasa és csak jönne a kaja belöle ki.
Ha büfizett,akkor semmi hàtrànya hogy kicseréld neki,még ha elis szunnyad.
Peluscserétöl nem fog a kaja vissza jönni,csak ha nem büfiztetted!
De a legjobb megoldàs nem addig vàrni mig sir hogy éhes.Keudö anyuka vagy ugye?
Én is igy voltam eleinte,hidd el 1-2 honap gond nélkül cseréled a pelust!
-Szia!
Szerintem is előtte tedd tisztába.
Főleg, hogy kaja után tudjon aludni, és ha kaja után teszed tisztába, előfordulhat, hogy bukik...
Készíts ki mindent előre és hamar cserélj pelust.
Én a mai napig így csinálom, pedig már 15 hós a fiam:) Ezt szoktam meg, ez a rutin... És nekik is jobb érzés úgy teletömni a pocit, hogy tiszta a pelus...
Valamint egy teli pelusba kaja után nem biztos hogy fér még annyi, hogy ne follyon ki valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!