Danabol kúrát csinálnék150-szemes tudom hogy piramisba szedjem meg a mellékhatásokat is vágom. Edzek egy ideje és ki akarom próbálni. Közben kell proviron mindenképp és utána nolva? Ez az első kúrám akkor is kell? közben mehet valamilyen fehérje?
jah, danabol, anabol, methandione, dianabol, naposim stb...
mind ugyanazt tartalmazzák más néven. A methandione ugyanaz mint a dana.
methandione néven állatgyógyászatban használták.De teljesen megegyezik.
A jumbo meg úgy lerakódna zsírként az ösztrogén miatt hogy rettenet
persze, hogy jó étkezésként
de tejsavó+zabpelyhet otthon is tudsz csinálni feleennyiért.
jó de ez csak az alap.Ennél azért kicsit komplexebb a jumbo.
Ilyen alapon bármelyik tömegnövelőt ki lehet otthon keverni olcsóbban
mível komplexebb? ami van benne palatinose és vitargo?
10 grammnál nincs több azt meg sem érzed.
Ki lehet számolni amúgy simán.
150 gramm ch
élelmi rost 5g (ez azt jelenti, hogy ebből kb 60 gramm zab)
cukor 37 gramm (ez azt jelenti, hogy 37 g szölőcukor van benne) maradt 50 grammunk, maltodextrinre, vitargora és palatinosera, úgyis a malto a nagy része.
A crea bomb, g-bomb meg egyéb szarok, meg csak jól hangzanak, ilyenkor is azt mondom, ha ez olyan ütős akkor miért csak a scitec csinálja??
Persze én sem a mátrixokra gondoltam.Azt én is vágom hogy parasztvakítás.
De ha azt nézed összehozni maltodextrinből vitrgoból szőlőcukorból meg zabból a ch részt+50g tejsavó(ami kb 3 adag) már nem biztos hogy gazdaságos otthon kikeverni+a felszívódást segítő anyagok(ami sztem kamu de mind1)meg a vitaminok.De csak a tápanyagrészét nézzük akkor is a hóhérnak lenne kedve vele minden nap szenvedni.
Megvettem egy 4,4kilósat 10rongyért(20adag) 40napig iszogattam
de valahol írtad, hogy power trackos proteint tolod. Sztem tökéletes protein. Szója+tejsavó izolátum+kazein.
A beépülése+felszívódása egy tejsavó koncentrátumnak felel meg igencsak hálás aminotartalommal. 3ezer egy kis doboz, mocskosul megéri.
jaja azt tolom.Stano mellé 4 adagra gondoltam/nap,de van 1 hibája.Annyira rettenetes íze van a szója miatt hogy borzaszt+a kazein miatt csomósodik mint állat.
Pedig annyira nem is vagyok finnyás meg az ára is jó.De ezt külön kihívás leküzdeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!