Danabol kúrát csinálnék150-szemes tudom hogy piramisba szedjem meg a mellékhatásokat is vágom. Edzek egy ideje és ki akarom próbálni. Közben kell proviron mindenképp és utána nolva? Ez az első kúrám akkor is kell? közben mehet valamilyen fehérje?
sok a 150 szem, elég a fele is.
Ugyanannyit fejlődsz majd úgyis, mintha a 150-et szednéd.
Proviron nem muszáj, ha csak a felét dobod be.
Mehet a nolva mellett a proviron utána.
Fehérje meg mindenképp kell, mégis mit épitsen be az izomzat???
Kúra után 2X2 zitazonium élég?
10mg-os és szedném kb 2-hétig...
én azt javaslom a proviront is szedd kúra után, igencsak csodásan megtartja az izmokat.
100 szemnél több danabolt ne szedj be első kúrába.
A legalon nem kell, napi 3-nál többet sosem fogsz szedni, a danából.
Egyébként sem tudom miért szedik a legalont kúra közben.
(Sokkal hatásosabb a kúra után egy legalon kúra ami hamar visszaállitja a májat a rendes kerékvágásba. Könyebb dolga van ha nem szeded a szert)
a nolvadex(zitazódium) az utolsó nap után kell. Ha 10 mg akkor jól írtad 2x2, és én szednék mellette proviront is, reggel egyet, este egyet.
A fehérje meg folyamatosan kell. Nekem ilyenkor két vödör is elmegy. Napi 3-4 nagy turmix, egy kiló csirkemell, 5-10 tojás. Igaz én 100 kg felett vagyok, de próbáld te is megoldani. 2-3 óránként vigyél be fehérjetartalmu ételt.
Vedd meg a legolcsóbb proteinport, fogj egy kétliteres üveget és vizzel keverj bele 10 púpos evőkanált. Az olyan 200 gramm fehérje. Azt szépen iszogasd egész nap. De a szilárd kajára is figyelj.
Ennyi. És jó lenne ha, megosztanád velünk milyen Danabolod van, mert nekem igencsak gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!