Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol kúrát csinálnék150-sze...

Danabol kúrát csinálnék150-szemes tudom hogy piramisba szedjem meg a mellékhatásokat is vágom. Edzek egy ideje és ki akarom próbálni. Közben kell proviron mindenképp és utána nolva? Ez az első kúrám akkor is kell? közben mehet valamilyen fehérje?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 14:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 clint ***** válasza:

novedex helyett (ha valaki nem tud szerezni):

[link]

2010. szept. 29. 12:39
 22/56 anonim ***** válasza:

Igen de a baj az hogy kúra után nem a tesztó szintet kell felpumpálni minden áron mert akkor az is jó lenne ha két hétig napi 2x1 napot szednél vagy andriolt.Hanem inkább az lenne a cél hogy az agyalapi hormonkibocsátást kell valamennyire visszaállítani.Arra meg nem jó a provi.(meg a hcg sem mer az csak a herék termelését nyomja fel)

Ilyenkor meg mint írtam ha azt látja az agyalapi hogy elég a tesztószint megint nem bocsát ki hormont és ha abbahagyod a provit vagy a HCG-t ott vagy ahol befejezted a kúrát.Az öregeknek felírt provi meg eközött az a különbség hogy nekik nincs elnyomva a HPTA

Am nem az a lényeg hogy a nolva nőknek lett kitalálva.A clomid is de annak egyértelműen hatása van a libidóra.Az a lényeg hogy hat e vagy nem(magában még nem próbáltam)

2010. szept. 29. 14:56
 23/56 clint ***** válasza:

nem jól értelmezed. Tudom mire gondolsz, de nem szabad elfelejteni, hogy a proviron nem szteroid gyógyszer.

NEm lehet napoval vagy andriollal helyettesíteni. Ez az amit rosszul tudsz. Az agyalapi hormonkibocsátással arra célzol, hogy a saját hormonjaidat kell felpumpálni. A proviron erre jó. Nem összetévesztendő a szteroidokkal amik külsőleg bevitt hormonok. A proviron a saját hormontermelést inditja be, csakúgy mint a clostyl (csak a closytlt a spermiumtermelésre is felírják, nem csak nőknek való gyógyszer amúgy)vagy a hcg. Pont ezért a spermiumokért, a tesztóért is az agyalapi mirigy a felelős, szóval az ellenkezője az amit gondolsz a provironról. A zitáról meg még sehol nem hallottam, hogy biztosan emeli olyan szinten a tesztót, hogy az megfeleljen.

2010. szept. 29. 15:21
 24/56 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudok sokat a proviról mert mindig csak anti-aromatáznak használtam és logikával próbálok rájönni a dologra.

Kezd tisztulni a kép de azt nem értem hogyha a provi az agyalapit tudja stimulálni akkor elvileg nem csak androgén de anabolikus is.De az viszont köztudott hogy a provi izomépítésre nem jó.Most ebbe a részbe gabalyodtam bele

2010. szept. 29. 17:45
 25/56 A kérdező kommentje:

Van infó bőven..akkor most szedjek provit is vagy ne?

már a zita 10mg megvan 60-szem..ezt szedjem el mind?

amúgy ezt a szert ajánlották:Methandienone 10mg-os 100-szem/doboz de ebből sok a kamu úgy tudom itt egy oldal is amin megtaláltam...mi a véleményetek erről?

[link]

2010. szept. 29. 18:22
 26/56 A kérdező kommentje:
a legfontosabb kérdésem... mit csináljak a kúra után hogy maradjon meg rajtam rendesen és ne menyen le minden(ne essek össze)..
2010. szept. 29. 22:41
 27/56 anonim ***** válasza:

1. zitából lemehet az egész

2. danabolt vegyél amit clint linkelt.Figyelj arra hogy az eredeti danabol kb 4mm vastag

3.Ha azt akarod hogy megmaradjon a massza akkor egyél tisztán és sokat kúra alatt

(nem fogsz annyira vizesedni)kúra után pedig minél hamarabb állítsd vissza a tesztótermelést

2010. szept. 30. 00:10
 28/56 clint ***** válasza:

h4xor

nem igazi androgén a provi, csak ahhoz hasonló. Androgén visszaállító, tehát az egész androgén hormont állítja vissza, nem csak a tesztót. És sztem erősebb jóval mint a zita mert ezt kizárólag erre gyártják.

androgén hormonok:tesztoszteron, epitesztoszteron, androszteron, etioklolanolon, 11-hidroxi-androszteron és 11-hidroxi-etioklolanolon. Igazából ezeket kúra után igencsak kellemes visszatolni.:D

Anti aromatáznak is jó, csak akkor kúra után a dupláját kell tolni, legalábbis én kúra alatt 1 szemet szedtem mindig, kúra után 2-őt. Persze nem magába.

Sokan panaszkodtak, hogy kúra után szedtek HCG-t és nolvát, és mégsem volt libidó, átmenetileg.

Nos a provival minden reggel állt a zászló, kúra után is.

Egyébként van egy enyhe anabolikus hatása is, de csak kúrától távol lehet ezt észre venni. Amolyan stanazol szerű. ÁÁ mindegy, jó szer és kész:D

Kérdező: a linkelt methandione jófajta, már az a kérdés, hogy találsz e ebből.

És igen, szedjél provit.

2010. szept. 30. 15:06
 29/56 clint ***** válasza:

a zitát nemhogy told be mind, hanem lehet még kevés is.

2 reggel, 2 este kellene menjen, az csak 15 nap!!

Lehet vele variálni, hogy egy hétig négyet utána 2-őt de mindenképp szedd be az a minimum.

Ha csökken a spermatermelés akkor szerezz be Clostylt, legalább 20 darabot.

Ha összezsugorodnak a herék, akkor szerezz be HCG-t.

Egyébként utókúra után menjen cink, e vitamin nagy adagokban.

2010. szept. 30. 15:10
 30/56 anonim ***** válasza:

Libidóra sztem a climid a best!De mind1 így hogy leírtad kb értem.

szeretek új dolgokat tanulni.

Ui(off).:megjött a 10mg-os LA-s stano a privátban említett forrásból.Jónak tűnik csak sokkal kisebb a doboz mint amilyenre gondoltam.De mind1 majd kiderül mit is vettem

2010. szept. 30. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!