Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol kúrát csinálnék150-sze...

Danabol kúrát csinálnék150-szemes tudom hogy piramisba szedjem meg a mellékhatásokat is vágom. Edzek egy ideje és ki akarom próbálni. Közben kell proviron mindenképp és utána nolva? Ez az első kúrám akkor is kell? közben mehet valamilyen fehérje?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 14:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Én nem szedném kúra után.Androgén hiányban indul be a tesztótermelés a provi meg eléggé androgén
2010. szept. 28. 13:55
 12/56 clint ***** válasza:

h4xor ezt meg honnan veszed?

Androgénhiányban indul be a tesztó???

a tesztoszteron egy androgén hormon!! Pont ez a lényege!

A provi a csökkent androgénhormont (köztük a legfontosabbat a tesztót) probálja visszaállítani a normálra.

Emiatt van az ösztrogénblokkoló hatása is. Inkább erre használják, holott szerintem a visszaállítókúra részeseként sokkal jobb.

2010. szept. 28. 14:33
 13/56 anonim ***** válasza:
Igen de a provi is mesterségesen nyomja fel az androgén szintet és akkor az agyalapi csak annyit lát hogy van elég.Ez a baj a HCG-vel is
2010. szept. 28. 16:24
 14/56 anonim ***** válasza:
A lényeg lényege hogy én tesztószint visszaállításra biztosan nem használnék provit.Meg semmilyen anti-aromatázt.A nolva a biztos(főleg 100-150 danabol után)
2010. szept. 28. 16:27
 15/56 A kérdező kommentje:

Clint írtad hogy milyen danabolom van... ma mentem érte hát egy darab szar! kék szivecske 500db-os dobozban de nem mertem elhozni mert mikkor kivettem egy szemet megfogva porlott a kezemben... most megpróbálok szerezni mástól normálisat..amúgy 5-vagy 10mg-os melyiket javaslod inkább?

kezdő kúrába elég az 5mg-is?

2010. szept. 28. 17:04
 16/56 clint ***** válasza:
h4xor nem értem mit mondasz. A tesztószintet mesterségesen nyomja fel a provi? Dehát a nolva is. Plusz libidó, spermium termelés ilyesmikre is figyelni kell, ezekre a nolva nem lesz hatással. (magába a tesztótermelésre sincs bizonyiték, elég ujkeletü dolog ez, a régi hcg és clostylhoz képest)
2010. szept. 29. 10:39
 17/56 clint ***** válasza:

kérdező: kajak szétporladt a kezedben??????????

Én ilyenről nem is hallottam! egyébként az a gond, hogy nem igazán tudok mit javasolni, mível manapság nem igazán van megbízható eredeti cucc. De a kék szívecske eddig megbízható volt, hallottam egy pletykáról miszerint az is hamis, de sokaknak még mindig ütős. Arra figyelj, hogy ne legyen nagyon lapos a tabletta.

Ilyesmi legyen:

[link]

5 mgos cuccokról rég hallottam, az anabolt, naposimot, már rég nem használja senki, a methandione 10 mg-os még ami jó, ha megbízható akitől veszed.

2010. szept. 29. 10:47
 18/56 anonim ***** válasza:
Ezért nem használom a nolvát sem magában.Egyébként ahogy hallottam az elég rendesen visszarakja a HPTA termelét.A provira ezt biztosan nem bíznám rá.(de a nolvára sem magában)
2010. szept. 29. 11:35
 19/56 anonim ***** válasza:

De megint a PCT kérdés:D

Ami nekem bejött a clomid+nolva.És ha ez lefutott novedex.Bár olvastam olyat is hogyha a kúra elejétől novedex-et szedsz nem áll le teljesen az agyalapi hormonkibocsátása(nemtom a magyarázatot)

Meg most jött az az info hogy a nolva magában is jó(ezt sem értem)

Meg ha egyben veszed be a cuccost+vasárnap szünetet tartassz(dianabolt) akkor is lesz a kúra végén termelésed és nem csökken a hatása(ezt sem értem miért ne csökkenne a hatás)

Tehát most hirtelen annyi dolgot olvastam amikről pár éve még csak nem is hallottam.

Ettől még lehet hogy jó a provi de mint írtam én anti-aromatázt 100 hogy nem szednék PCT alatt.Jó ott az ösztrogén

2010. szept. 29. 11:46
 20/56 clint ***** válasza:

pedig a klasszikus kúra amit több éve használnak a profik, az a tablettás kokszoktól a piramistól lefele, azaz a kúra közepe után szedett provi, a kúra után pedig ennek a duplája. Erre jönne a HCG+clomid.

A lényege ennek is az, hogy az ösztrogének, a kúra közepén jöhetnek elő a leginkább (piramis csúcs, a legtöbb tesztóbevitel) és ezután a provi elnyomja az aromatizálást, de csak emiatt szednék, amúgy normál esetben a proviron gyógyszer alapból a csökkent androgéntermelés felnyomására lett gyártva. Tehát a doki is az idős embereknek írja fel. A nolva pedig még sokaknak semmilyen bizonyítékot nem adott a tesztótermelésre. Egyszerű antiösztrogénnek használják kúra közben, az elmúlt években lett divat útókúrába bevinni, de ezt a fajta gyógyszert nem is férfiaknak gyártják, hanem a mellrákra nőknek. És mível nőknek gyártják (míg a proviront csak férfiaknak) ezért is nem hinném, hogy hatással lenne a tesztóra, ezt azért hiszik mert antiösztrogén.

Azt meg, hogy a danabolt vasárnap ki kell hagyni, az egy nagy baromság. Szétcseszed a májad , és még a tesztószinted is bezavarod.

2010. szept. 29. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!