Danabol kúrát csinálnék150-szemes tudom hogy piramisba szedjem meg a mellékhatásokat is vágom. Edzek egy ideje és ki akarom próbálni. Közben kell proviron mindenképp és utána nolva? Ez az első kúrám akkor is kell? közben mehet valamilyen fehérje?
le tudod fényképezni?
Megmondom őszintén még nem láttam LA-st.
Egyszer próbáld ki a provit kúra után. Sztem pocsékolás kúra közben eltolni:D
A clomid a libidóra nagyon faja, csak rohadt drága, és a libidóra hatás nálam 2 tablettánál hat, ami jó sok pénz egy hónapra, míg a provi olcsóbb és napi egytől is remekül hat. viszont a provi a herékre nincs hatással (nemtudom miért mert elvileg az is agyalapi hormontól ered)
Viszont a clostyl a spermiumot felnyomja.
Megnéztem az LA honlapján és így kell kinéznie.Felnyitva nem volt.Tehát ha kamu akkor nagyon kitettek magukért:D
A forrást ugye említettem de sajnos az sem garancia mert ő is kaphat szart de megbízhatóbb az átlagnál
Itt 1 kép(telós tehát szar sem látszik de a doboz mérete igen): [link]
Nem tudom lefotózni mert még nem hoztam el...azt mondta a srác hogy megbízható szer,azért kérdeztelek titeket mert én csak a danabolt ismerem ezt nem..nem tudom milyen lehet van olyan ismerősötök aki használta? kíváncsi lennék mi volt a véleménye...van e olyan jó mint a danabol?
akkor azt mondjátok a zitazonium magába kevés utókúrának?
clint remélem amit mondtál a here zsugorodásról az nem tuti mert annak nem örülnék....
Azt el is felejtettem leírni hogy 100-szemes lesz a kúra mert csak egy dobozzal tud szerezni a srác...ha csak 100-szemet szedek el az mennyit változtat a dolgokon,
még lehet így is kevés a zita....
Lényegében ugyan az mint a danabol.
A heresorvadás nem törvényszerű de lehetséges mellékhatás.Clomidal vagy HCG-vel kezelhető ha jelentkezik.
100 szem is elég lesz
csak egy gondolat volt..
közbe is fehérje meg utána is szerintem így jó lesz
meg persze a zita utókúrába..
köszi a segítséget.
igazából h4xornak írtam, hogy fényképezze le, mert még nem láttam LA-s stanazolt.
Neked pedig kedves kérdező:
igen elég valószínű a herezsugorodás, ha nem jó az utókúrád vagy hamis cuccot szedsz.
HCg-vel tudod kezelni ha bekövetkezik, de az sem száz százalék. De annyira nem akadályoz majd semmiben, ugyanúgy termeli a spermát meg stb.
a másik meg a jumbot ha elfogadsz egy tanácsot felejtsd el.
Mint tömegnövelő egy agyonreklámozott szar. Zabpehely a nagy része, simán otthon is megcsinálod feleannyiért.
Amúgy a zab nem is jó edzés utánra. Ha annyira jó tömegnövelő lenne, vajon miért csak a scitec gyárt zabpelyhes tömegnövelőt, a nagy amerikai cégek miért nem?
Mert azok minőségre mennek, nem pedig felöntenek valamit olcsó zabbal tesznek hozzá egy kevés fehérjét és hatalmas
áron eladják. a zabpehely élelmi rostokat tartalmaz igen sokat. Az meghosszabbitja az emésztést és felszívódást.
Edzés után gyors felszívódásu fehérje és ch kell, a jumbo pont ezt akadályozza. Ennyi.
Egyébként tápkieggel nem tudod tartani az izomzatot, koksz után. Stabilan vissza kell tolni a tesztoszteront, mert az összeesés azért van mert lecsőkken a tesztó.
Azt kb elmondtuk mivel tudod feltolni a tesztót normálra vissza. nolva+proviron ha van rá pénzed akkor a clomid is jól jön, utána én befizetnék egy Advanced pct-re vagy egy novedexre vagy halodrolra. Sőt kiegészítőbe egy tribulus, cink és ginsengre is. A protein meg menjen magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!