Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tehetek hogyha a torna...

Vilmos kérdése:

Mit tehetek hogyha a torna tanár rám szálva!?

Figyelt kérdés

Nos… van egy torna tanár az iskolában aki már az első perctől nem volt jo benyomással.

Mivel én fel vagyok mentve tornából így nem tornászhatok ( orvosi felmentés )

És pénteken torna órán ram szól hogy álljak torna sorba én meg hangosan mondtam “ Én fel vagyok mentve „

Oda jön hozzám és azt mondja hogy “ Mivel hoztak be eddig tán hordággyal?”

Ha hiszitek ti ha nem ez nekem annyira rosszul esett hogy ki mentem.

Soha de soha nem volt baj egyik torna tanárral se nekem mindegyik el fogadta a felmentést de ez kész katasztrófa

Szerintetek mit lehet tenni ?

Egy gyerek meg pánikrohamot is kapott tole , egy másik lánnyal csúfot mondott mivel a lány picit beteges volt.

Egyik fiútól meg nem fogadta el a felmentést és tornára kényszerítette.

2022. okt. 2. 14:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Szólni kellene az osztályfőnöknek, ha ennyire beteg a tornatanár, hogy több tanulóval is nézeteltérése van.

Hogy beállj-e a tornasorba, azt már régen, év elején meg kellett volna beszélni, hogy elvárja-e vagy nem, nem most tenni az epés megjegyzéseit.

2022. okt. 2. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Vótmá...
2022. okt. 2. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Valszeg sejti a tanár h kamupapírok...
2022. okt. 2. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Én általános iskola első osztályában voltam felmentve testnevelésből vagyis tornából. És nem kamu felmentés volt, hanem szakorvosi felmentés volt. Aztán később külön gyógytornára kelletett járnom. Onnantól kezdve a tesi tanárnak nem volt szava.
2022. okt. 2. 15:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szinte hetente van ilyen kérdés...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..

Csoda, ha a tanarok szkeptikusak?

2022. okt. 2. 15:45
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
5. A szkepticizmus és a bunkóság két külön dolog. fellebbezze meg a tanár a felmentést, mert hivatalos papír ellen hiába durrog. Vagy az adóhivatalban is az a szokása, hogy örjöng, ahelyett, hogy benyújtaná a kérelmet? Gyerekes.
2022. okt. 2. 16:27
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Magyarból is fel vagy mentve?
2022. okt. 2. 16:36
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
7. Ugyan, hagyjad, itt a kérdések fele nem jól van megfogalmazva, én már észre se veszem. Az Internet már nem az a hely, ahol a helyesírás fontos lenne, a közösségi oldalak pláne nem.
2022. okt. 2. 16:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi nálunk még általánosban a sípjával csapkodott minket a tesi tanár a 80-as években , ha nem úgy csináltuk a dolgokat :D Gimiben meg , amikor elsős 93-ban kaptunk egy olyan tesi tanárt, aki az első nap ki vitt minket szakadó esőbe futni több kilóméterre ilyen saras szántó föld mellé azt a dupla tesi végén egy szál fszba flangált közöttünk és leste a fiúkat 2 hetet volt a suliba, majd kibszták, mert zaklatott több fiút is szexuálisan...ja és nem nő tanár volt, hanem férfi szóval buza volt!

Szerintem a mai világban annyira túl van az egész minden latymatagosítva a sulikban, hogy a gyerekek olyan szinten puhányak.Nekik minden sértés, ha hozzájuk szól a tanár stb. Nem azt mondom, hogy régen minden jobb volt, meg hogy ütöttek minket a tanárok meg letépték a füled stb. ha megmertél szólalni órán az is túlzás volt, de ez a mostani meg annyira "nyálas", hogy szinte a tanárnak nincs is joga a diákokkal szemben. Ha akarja megveri a diák simán a tanárt és még a tanárt veszik elő...míg a tanár , ha valamit mond a gyereknek, de az túl mimózalelkű és magára veszi feljelenti, hogy zaklatta a tanár stb.

2022. okt. 2. 17:56
 10/16 NTBS ***** válasza:
Nem vagy túl erős lelkű. Semmit.
2022. okt. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!