Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti edzésterv?

Heti edzésterv?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el konditerembe járni, eddig úgy csináltam, hogy:

Hétfő: Mell-tricepsz

Kedd: Pihenő

Szerda: Hát-Bicepsz

Csüt.: Pihenő

Péntek: Láb-Váll

Szombat,vasárnap pihenő.

Szerintem ez a heti 3nap kevés, legalábbis én úgy érzem. Hogy lenne ez megfelelő? Heti 2x edzeni egy izomcsoportra van értelme? Mert gondolkodtam azon is hogy hetfo kedd szerda ezt vegig nyomom sorba csutortok pihi es pentek szombat vasarnap megint ugyanez

2022. szept. 20. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Heti 2x edzeni egy izomcsoportra van értelme?"

Ha naturálon te szeretnél ténylegesen értékelhető eredményt elérni hosszútávon, akkor egy adott izomcsoportnál az a minimum, hogy heti kétszer megedzed. Azzal te nem sok fejlődést fogsz felmutatni, ha hetente egyszer lábazgatsz és hátazgatsz kicsit, aztán mész haza csirkemellet enni és fehérje turmixot inni. Sőt, ha heti háromszor van lehetőséged edzeni, akkor az ilyen szintű osztott edzést kapásból felejtsd el, hanem térj át heti három teljes testes edzésre, egy okos programozás mentén.

2022. szept. 21. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Hagyd a fenébe, egyél egy pizzát, azt kész. Nekem is már elegem van ebből az edzésesdiből, pedig három éve csinálom. Sok értelme nincs.
2022. szept. 21. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha szarul csinálod, akkor tényleg nincs. 😂
2022. szept. 21. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy sincs ..majd rájössz... Nem minden ember egyforma. Csinálgassad azt kész.
2022. szept. 21. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Hosszú évek óta versenyző vagyok, úgyhogy én nem csak csinálgatom, de köszi a bölcsességet. 🤣
2022. szept. 21. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljestes test, Alsó-felső-alsó-felső, PPL, Alső/felső illetve PPL kombinálása.

Ezekből hozz össze egy edzésprogramot. Sosem értettem naturálként, pláne kezdőként hogy gondoljátok hogy mondjuk hétfőn akkorát trinyóztok, hogy az 1 hétig regenerálódik?

2022. szept. 21. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem edzésterv, hanem felosztás. Szerintem is amúgy a heti 5 edzéssel a PPL-alsó-felső az optimális.
2022. szept. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!