Tanácsot kérek testépítéssel kapcsolatban! Mit lenne érdems szedni?
Figyelt kérdés
Másfél éve gyurok 17 éves vagyok vékonyabb testalkatú.Az a gáz hogy gyúrok gyúrok de nem igazan van fejlodes,persze nem azt mondom hogy a másfél év alatt semmit se izmosodtam,csak szerintem kevesett,kajával kapcsolatban igyekszem de nem tudok mindig megfeleloen táplálkozni.Most megint elkezdtem de most szedek maj mellévalamit,nem steroidot mert azt nem akarom valami táplálékkiegészítőre gondoltam!segítsete mi lenne érdemes aitol kicsit hiznék is?2010. szept. 25. 12:30
1/4 anonim válasza:
Ha szar a kajád tömegnövelőt.De mindenképpen a kaján kell változtatnod mert anélkül biztosan nem fogsz normálisan fejlődni tök mind1 mit szedsz
2/4 clint válasza:
a kajától, a kiegészitőtől nem fogsz angyobb lenni!
A tömegnövelőben levő cukor hamar felszívódik, az izmos visszatöltésére jó, de hízni nem fogsz tőle, pont azért mert hamar eltünik a véredből. A fokozatos tápanyagbevitel (azaz mindig legyen a véredben tápanyag) amitől majd fejlődsz!
rizstől, főtt krumplitól, zabpehelytől. A lényeg hogy alacsony zsírtartalmu legyen, különben sosem jut el az izmokig. Se a rizs, se a krumpli nem drága.
hajrá.
3/4 A kérdező kommentje:
de ha mégis kéne valamit ajánlanotok?
2010. szept. 25. 15:19
4/4 anonim válasza:
Akkor azt ajánlanám hogy ZABÁLJ.
Ha meg annyi felesleges pénzed van volumass de ha elhagyod úgyis összeesel mert nem fogod tudni bevinni az extra tápanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!