Miért nem tudok izmosodni?
Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja edzek és eszek is elég rendesen (annyit amennyi csak belém fér) mégsem hízok és az sem látszik hogy edzek. 178 centi vagyok és 63 kg. Hátrány lehet hogy ektomorf testalkatom van Heti hatszor edzek. Kezd elég demotiváló lenni hogy hiába csinálom minden nap kitartóan még egy picikét sem látszik. Mit tegyek?2022. aug. 25. 15:06
11/14 anonim válasza:
Ez az annyit eszek amennyi belémfér mégis miféle mennyiség?
Ha én annyit eszek amennyi belémfér (107 kilósan)az nem ugyanannyi lesz mint amikor te eszel amennyi belédfer!Ezt elhiheted.
Ez kb nulla értékű,mert nem lekövethető benne semmi.
Tudnod kell mennyit miböl vittél be.
"6 szor edzek"
Ha én 6 szor edzenék szerintem már rokkantkocsiba tologatnának.
Minek edzel 6 szor?
Mikor regenerálódsz?
Roni Coleman edzestervét használod?
Sok sebből verzik ez.Hagyd abba az egészet most rögtön és először jobban tanulmányozd át az étkezes regenrálódas edzésprogramozás hármast ha el akarsz érni valamit.
Ha 10 év múlva is ugyanúgy akarsz kinézni mint most, akkor nem szóltam semmit!
12/14 anonim válasza:
Lehet hogy a heti 6 edzés a baj. Túleddzed magad, ezért nem nőnek az izmaid. Sőt, még csökkenhetnek is, ha nem pihensz eleget. Szerintem azt nézd, hogy erősödtél-e. Ha igen, semmi gond nincs, előbb-utóbb megjelenik az izomzat, és ez így sokkal egészségesebb, mintha zabálnád a fehérjét. Ha nem erősödtél, akkor keresd meg a hibát.
13/14 anonim válasza:
12es vagyok ne a sok zabálással próbáld megoldani! Ha nincs hajlamod a hízásra, nem fog menni, és csak leterheled magad, fáradt leszel folyton és tönkreteszed a beleidet. Tapasztalatból mondom, én sem tudok hízni. Ha napi 5000 kalóriát ennék, akkor sem.
14/14 NTBS válasza:
Keveset eszel (fehérje kell nagyon), rossz edzésterv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!