Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék izmosodni?

Hogy tudnék izmosodni?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy szeretnék izmosodni de fogalmas sincs hogy kezdjek bele. Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom. Ha valaki ebben benne van, le tudna írni gyakorlatokat, meg hogy mennyit kell csinálni stb?

2021. aug. 27. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó étrend és súlyos edzés :)
2021. aug. 27. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulnod bemelegíteni, nyújtani, rendbe tenni az alvásodat, össze kell állítanod egy célnak megfelelő diétát, aztán pedig egy jó edzéstervet. Ha ezek megvannak, akkor lesz izom is.
2021. aug. 27. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
"Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom." Na még valaki, aki skippelni fogja a lábnapot..
2021. aug. 27. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

- Fegyencedzés

- Overcoming Gravity

- Street workout mindenkinek

Pár saját testsúlyos edzéses könyv.

Felfogadsz egy személyi edzőt, vagy veszel egy kondis könyvet (bocs, ott egyedül A testépítés nagy enciklopédiájáét ismerem, Arnold Schwarzeneggertől).

Vagy esetleg ha nagyon nem akarsz még könyvet olvasni, akkor van 3 saját testúlyos gyakorlat amire egyenlőre koncentrálhatsz amíg nem szerzel jobb információt:

- fekvőtámasz

- vízszintes húzódzkodás

- guggolás

Keress rájuk hogyan kell őket csinálni.

Annyit még elárulok, hogy az edzés nem úgy működik, hogy "Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom". Sokkal komplexebb ennél.

Meg amit a többiek írtak.

Minden esetre, sok sikert. Légy türelmes! Hidd el, megéri!

2021. aug. 27. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!