Hogy tudnék izmosodni?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy szeretnék izmosodni de fogalmas sincs hogy kezdjek bele. Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom. Ha valaki ebben benne van, le tudna írni gyakorlatokat, meg hogy mennyit kell csinálni stb?2021. aug. 27. 01:45
2/4 anonim válasza:
Meg kell tanulnod bemelegíteni, nyújtani, rendbe tenni az alvásodat, össze kell állítanod egy célnak megfelelő diétát, aztán pedig egy jó edzéstervet. Ha ezek megvannak, akkor lesz izom is.
3/4 anonim válasza:
"Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom." Na még valaki, aki skippelni fogja a lábnapot..
4/4 anonim válasza:
- Fegyencedzés
- Overcoming Gravity
- Street workout mindenkinek
Pár saját testsúlyos edzéses könyv.
Felfogadsz egy személyi edzőt, vagy veszel egy kondis könyvet (bocs, ott egyedül A testépítés nagy enciklopédiájáét ismerem, Arnold Schwarzeneggertől).
Vagy esetleg ha nagyon nem akarsz még könyvet olvasni, akkor van 3 saját testúlyos gyakorlat amire egyenlőre koncentrálhatsz amíg nem szerzel jobb információt:
- fekvőtámasz
- vízszintes húzódzkodás
- guggolás
Keress rájuk hogyan kell őket csinálni.
Annyit még elárulok, hogy az edzés nem úgy működik, hogy "Szeretném fejleszteni a karom, a felsőtestem és a hasizmom". Sokkal komplexebb ennél.
Meg amit a többiek írtak.
Minden esetre, sok sikert. Légy türelmes! Hidd el, megéri!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!