Miért nem tudok izmosodni?
Mennyi a napi kalóriakereted? Hány gramm a napi fehérjebeviteled? Hány RPE sorozatokkal dolgozol a teremben? Hány órákat alszol éjszakánként? Ezek a fő kérdések.
4 hónap alatt amúgy sem tudom, hogy mit vársz tudatlan naturál hobbigyúrós kezdőként, de ezzel a "mindent bezabálok, heti hatszor gyurmázok, de ektomorf vagyok" baromsággal pláne nem lehet mit kezdeni. A súlyzós edzés egy kicsit máshogy működik, mint ahogy azt te gondolod. Milyen forrásokból tájékozódsz?
2-es
Tulajdonképpen mindent, nyilván nem mekit mekivel, nagyon ritkán eszek gyorskaját. Úgy értettem, hogy nincs szigorú étrend, eszek zsíros kajákat is (tudom hogy a zsírból nem lesz izom) meg mindenfélét, nem csak csirkét rizzsel. Tömegnövelés inkább a fő cél.
#2 vagyok.
Értem. Nos az izmoknak legfőképpen fehérjére van szükségük, pontosan beállított makrokkal.
Ha mindent össze eszel azzal nem leszel előrébb.
Kaja
Progresszió
Regeneráció
Három közül minimum 1-ben hiba van (kérdés alapján nagyjából mind a háromban)
A 9#-es mindent elmondott.
Rossz a kaja (kevés kalória)
Nincs progresszió
Rossz a regeneráció
Ezek közül tényleg bármelyik lehet a gond, de az első mondatodból: "Kb 4 hónapja edzek és eszek is elég rendesen (annyit amennyi csak belém fér) mégsem hízok" azt a következtetést lehet levonni, hogy kevés a kalória, amit beviszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!