Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet csak elliptikus trénerez...

Lehet csak elliptikus trénerezéstől izmosodni?

Figyelt kérdés

Régen jártam konditerembe, tömegnövelő edzés csináltam. Figyeltem az étkezésre és szedtem hypermasst is.

Aztán egy egészségügyi probléma miatt szinte anorexiásra fogytam. Most rendesen eszem de nem mozgok ezért csak a pocakom kezdett el nőni.

Konditeremtől, tömegnöveléstől kicsit félek. Nem ajánlják az orvosaim. Táplálék kiegészítőkkel is vigyáznom kell pl. b-vitamin, c-vitamin, vas készítmények (a drágább, minődégibb darabok is) irritálják a vesémet.

Anygilag sem vagyok a toppon. Ha kondiba mennék akkor lehet kérnék egy személyi edzőtől egy edzés tervek, az kapásból 10k + a havi bérlet 13k + ha mértékkel szedem a hyper mass-t az is egy 10-es.

Az egészségemnek valószínűleg jobbat tenne a kardio edzés, de én izmosodni is szeretnék.

Szerintetek az itthoni elliptikus trénerezés érhet valamit? Mármint tudom hogy állóképességet ad és egészséges, de izomnövekedést remélhetek tőle?

Ha igen akkor mit gondoltok milyen rendszerességgel és mennyi ideig kéne csinálnom?

#edzés #izomnövelés #elliptilus tréner
2021. aug. 6. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

"Lehet csak elliptikus trénerezéstől izmosodni?"

Nem.

Viszont csinálhatsz otthon saját testsúlyos edzést is az segít.

2021. aug. 6. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
1/ Igazad lehet, lehet megprobalom a sajat testsulyos otthoni edzest. Ahhoz joval tobb akaratero kell mint a kondihoz, de a sulyzos gepes edzest most nem nagyon ajanljak nekem. Mar csak akaraterot kell vhonnan szereznem, majd rendelek aliexpressrol XD
2021. aug. 6. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:

kezd el apránként.

pár fekvőtámasz, pár hasprés és lassan emeld a számokat tegyél bele más elemekt stb.

2021. aug. 6. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!