Minden nap 100 fekvőtámaszt van értelme lenyomni?
Úgy csinálom,hogy reggel megcsinálok 50-et aztán este szintén 50-et.
Tudom,hogy izmosabb nem leszek ettől.Célom az,hogy erősebb legyek és,hogy több fekvőt tudjak megcsinálni. Erre ez a napi 100 fekvő megfelelő vagy csak arra ideális,hogy szinten tartsam magam?
Izmosabb = erősebb
Szerinted miért nőnek az izmaid?
Ennek kb annyi értelme van h le tudsz nyomni 50 fekvőt. Ettől nem leszel erősebb
36 éves asztalos/ács vagyok, 20 éves korom óta úgy kezdem a reggeleket, hogy lefordulok az ágyról, alap gimnasztikával bemelegítek, letolok 25fekvőtámaszt, 25 lábrmelést, 25 guggolást, majd a húzódzkodómon 25 húzódzkodás.
Meló után ugyanez, majd délután ha eszembejut, de esti fürdés előtt mindenkép.
A semminél sokkal több értelme van. Korosztályomra igencsak jellemző, hogy pl 1et sem tudnak húzódzkodni… mindenki panaszkodik, hogy fáj a háta, dereka, itt fáj ott fáj.
Melóban kortársaim és kicsit idősebbek sorban kapják a gerincsérvet, nem tudnak leguggolni, letérdelni, cipekedésnél szívrohamot akarnak kapni…
Elhízottak, tohonyák, egyre lustabbak…
Ezzel szemben őhozzájuk képest én meg olyan vagyok mint a terminátor.
Halkan jegyzem meg, munkahelyemen pl 200al több a havibérem mint haveromnak akivel ugyanakkor vegeztünk ugyanabban a suliban és azóta ugyanazon a munkahelyen vagyunk, csak én 3* annyit teljesítek egy nap mint ő, nap végén ő fáradtan esik haza veszeledni az asszonnyal és betespedni a world of warcraft elé, én meg meló után frissen és üdén megyek futni.
Köszönöm a válaszokat!
És igen,50 fekvőt egy huzamba lenyomok,nehezített változatba (egyik lábamat felemelem közben)
Minden nap fekvőtámaszozni,akkor gondolom van értelme csak annyi a lényeg,hogy növeljem az intenzitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!