Edzés mellett, csak reggel eszek rízst tojás zöldséget, csirkemellet, ,10 ig bezárólag nem eszem napközben max fehérje turmix vagy egy két falat zöldség, Ez jó?
Nekem bevalt hasonlo, azzal a kulonbseggel, hogy en 11-ig ettem, es utana egesz delutan-este, lefekvesig csak nyers sargarepat ettem (kb 1kg/nap) es teakat ittam, eloszor zold es voros teakat, 3 ora utan levendula, jazmin, kamilla, este lefekves elott citromfu tea, mindegyik kizarolag uresen, tehat se cukor/edesito, se citrom, semmi, csak uresen. kb 11-tol lefekvesig ittam kb 2 liter teat. SOHA nem iszom szensavas italt, ha vendegsegbe mentem, akkor is vagy tea, vagy szensavmentes asvanyviz, ha nem volt, akkor csapviz.
Es NEM erdekelt soha a sertodos rokonsag (de miert nem eszel...??? hahaha) - a barataim pedig olyannak fogadnak el, amilyen vagyok :D
Sok sikert neked is!
este 10 ig???
tehár reggel befalsz egy rakás kaját, és este 10-ig csak turmixot és zöldséget nyomatsz?
Mert ha jól értelmeztem akkor ez nagy hülyeség lenne, legalábbis ha izomnövelés a cél. Szilárd kaja legalább 3-4 óránként kell, hadd dolgozzon a gyomos, és fokozatosan építse be a tápanyagot. Turmix inkább edzés utánra van.
HA így étkezel izomlebontás lesz, sőt gyengülés is.
Ráadásul hol a szénhidrát? Csak reggel eszel?
Még ha fogyózól akkor elmegy, de izmot akkor is fogsz lebontani.
Istenem :D, ha ezt így ki is bírod, és azt hiszed hogy jó is , akkor szerintem egy kicsit elvagy tévedve. Ugyanúgy elvagy tévedve ahogy ő is szerintem :
"Nekem bevalt hasonlo, azzal a kulonbseggel, hogy en 11-ig ettem, es utana egesz delutan-este, lefekvesig csak nyers sargarepat ettem (kb 1kg/nap) es teakat ittam, eloszor zold es voros teakat, 3 ora utan levendula, jazmin, kamilla, este lefekves elott citromfu tea, mindegyik kizarolag uresen, tehat se cukor/edesito, se citrom, semmi, csak uresen. kb 11-tol lefekvesig ittam kb 2 liter teat. "
...
reggel egy tál rízs zöldséggel és csirkemellel, du mikor hazajövök zöldség edzés után fehérje 150 gramm
tejet és ásványvizet iszok , Fogyni szálkásítani akarok nem izomtömeget növelni
egyszer már lefogytam 35 kg-t úgy hogy délelött ettem 2 zsömlét és tejet ittam rá . ennyi! üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!