Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 8 km séta egy héten 3-4 nap...

8 km séta egy héten 3-4 nap jó lenne így kezdésnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, és ezt pont bele tudnám építeni a mindennapi életembe gondok nélkül. Sétáról van szó, nem kocogás, nem futás. Emellet persze az étrendemre is figyelek, eddzek is, kalóriadeficit stb.

2022. júl. 30. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Tökömkivan

Az étkezés számít a fogyásban. 300 kcal elégetése meg semmit.

Ha neked a sétának van sportértéke, akkor kezdj el komolyabban kardiózni, rád fér.

Ha én 1 órán át futok 150-es pulzussal, akkor már kezdem érezni, hogy csináltam valamit és javít is valamin.

Amikor 105-ös pulzussal sétafikálok 2 órát, semmit se érzek utána. És olyan életszakaszban, amikor csak sétafikálgattam, nagyon-nagyon rossz volt az állóképességem.

Egy út mellett nem feltétlen van szmog. De gondolom te is részt vettél például légszennyezettség-mérésekben, hogy jobban tudod.

2022. júl. 31. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Tökömkivan

Szerintem felhasználó szintjén tudom, hogy ki vagy. HA igazam van (nem biztos persze!!!), akkor ez a sokadik felhasználód és az a tippem, hogy kitiltanad a stílusod miatt. Most is olyan stílusban írtál, hogy az ember elgondolkozik, hogy tulajdonképpen tudatmódosító szer hatása alatt állsz, vagy komolyabb mentális bajod van (ne haragudj)?

Valaki nem ért veled egyet és máris trágárkodsz, valamint azt kívánod neki, hogy bárcsak ne élne. Azért ez nagyon durva.

Én is a forgalmas utakra írtam, hogy nem feltétlen van szmog. Forgalmas utakon mértem önkéntesként légszennyezettséget. Hatsávoson lakom, ma úgy fúj a szél, hogy elvisz, boltba mentem, szinte visszafújt a szél. Most PÉLDÁUL egy pici szmog sincsen.

2022. júl. 31. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit soknak tunik
2022. aug. 1. 01:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!