Mit ronthatok el, miért nem csökkent a súlyom?
A hónap elején belevágtam az életmód váltásba, leginkább a fogyás lenne a célom. 180cm 94kg voltam, mikor kezdtem. Tudom, hogy nem sok idő, de a mérleg semmi változást nem mutat. A narancsbőr tűnt el nyomtalanul(nyoma sincs, pedig szó szerint gödrök fodrok voltak a combomon), feszes már most a bőröm, én is alig akarom elhinni. 2 naponta tudok sportolni, egy HIIT és némi futás fér bele, ezek mellett leginkább zabot, párolt csirkét eszek sok sok zöldséggel, napi 3-4 liter víz. A formán kívül mikor fog súlyban is mutatkozni változás szerintetek? Mit lehetne még tennem, hogy gyorsítsam a folyamatot?
29/n
Ez mind szép és jó (tipikus Femina.hu-s használati utasítás), de a kalóriákkal mi a helyzet? Ha azokat nem számolod, nem vagy kalóriadeficitben, akkor hiába a HIIT, a zab, a párolt csirke (LOL),
a zöldség, hiába a 4 liter víz, nem fogsz fogyni. Mennyi a napi kalóriakereted?
Evy szo: kaloriaszamolas.
Aztan meg jobb is lenne, ha a shopbuilderen olvasgatnal. Ott szepen osszeszedik az alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!