Miért félek az eséstől és hogyan győzhetném le?
Figyelt kérdés
Szeretnék görkorizni, de ha a lábamon van úgy remegek hogy megfájdul mindenem, rettegek és nem érzem magam biztonságban. Tisztában vagyok vele, hogy egy esésben még senki nem halt meg, mégis mintha elveszíteném a józan eszem ha nem érzem a lábam alatt a stabil talajt. Gördeszkán nem félek, hiszen ha bizonytalan vagyok max leugrok az meg elgurul, de korival más a helyzet. Lemondjak róla és fogadjam el hogy ez nem nekem való vagy van módja annak hogy ezen a félelmen túljussak?2022. júl. 3. 23:27
1/3 anonim válasza:
Túl kell lépned egy kicsit, ki a komfort zónából, 1. alkalommal gáz csak, aztán meg lehet szokni.
2/3 MadSeal válasza:
Ha van rá módod, trambulinozz és ess ott nagyokat.
3/3 anonim válasza:
Legyen rajtad védőfelszerelés, legalábbis az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!