Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mivel győzhetném le a félelem,...

Mivel győzhetném le a félelem, hogy merjek ugratni?

Figyelt kérdés
2 éve hajtok országúti kerékpárt, nemrégiben szereztem mtb-t. Eddig csak kirándulgattam. Mai túra során szembe jött velem egy ugró, de még előtte lefékeltem. 3x is egymás után. Nem értem mitől ijedhettem meg. Volt már hasonló eset valakivel? Hogyan győzted le a félelmed?
2021. márc. 27. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ugratással

asszed viccelek? nem, nem viccelek! :)

2021. márc. 27. 21:05
 2/7 MGéza ***** válasza:
Mondjuk, hogy úgy hogy nem nagy ugratókkal kezdesz. Menj olyan terepre amit ismersz, nem vár rád meglepetés az ugrató másik oldalán. Vagy menj épített pályára, először kis lendülettel, majd ha belejössz, akkor nagyobbal próbáld meg.
2021. márc. 28. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, mondjuk nem ártana némi józan paraszti ésszel rendelkezni, akkor magadtól is tudhatnád, amit leírt kettes.
2021. márc. 28. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaras megtanulasa is esessel kezdodott. Nem kell felni az esestol, ebcsont beforr. Arra figyelj, hogy ne szakadekba essel vagy ne kenodj szet egy szazeves tolgyfan ... esetleg ne szurd fel magad egy keritesre.

Ha viszont alapvetoen gyava ember vagy, akkor inkabb ne eroltesd a dolgot ... ha pedig mar nem vagy fiatal arra szamits, hogy lassabban gyogyulnak a sebek.

2021. márc. 28. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen volt a Kápolna1. Rengetegszer elgurultunk ott,vègül nagy tömeg (4-5Dh-s) előtt válaltambe nagyjából félóra rákészülès után. És persze "begurultam" is vagy 10x...
2021. márc. 28. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Eletem első ugrása bmx-el törtent egy funbox-on... nekihajtottam rendesen, rámentem es úgy pofaraestem mint annak a rendje... ugrani is meg kell tanulni ne túran szembejövő akármilyen ugratón próbálkozz elősször, és mindenkép legyen ott 1-2haver.

De legtutibb ha előbb ugrató nélkül megtanulsz ugrani... utána minden jön majd ösztönből.

2021. márc. 29. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsikkel kezd. Eleinte m3gteszi a padka,onnan is lehet besza-behut ugrani. A technika alapja a többi csak nagyobb...ott figyelni is kell de elsőre menjen maga a tecnika.
2021. márc. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!