Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bennem egy kis félelem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bennem egy kis félelem a fiúktól hogyan győzhetném le ezt? A többi lent 17l

Figyelt kérdés
nem volt még kapcsolatom de sok fiúval kavartam már és voltak olyanok akikkel én sem akartam többet kavarásnál de volt olyan is aki elhitette velem hogy szeret kavartunk énis megszerettem és kihasznált közben más lánnyal volt és nem csak ez az egy volt, próbálok közeledni feléjük ha látom nem akar többet akkor en se nyomulok de nemtaláltam olyan fiút aki nem csak szexet akar. velem van a baj? vagy hogy viselkedjek a fiúkkal?
2019. jan. 2. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Addig örülj amíg van olyan aki még hátbaver :-D

Ne kavarj fiúkkal, válasz ki egyet és azt szeresd.

2019. jan. 2. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a lányoktól félek, azért mert eddig csak aztán akarták hogy megkefeljem amikor igazából nekem az első hónapokban jobban esik a csók meg az ölelés mint az hogy megkefeljem és ettől már nem merek kezdeményezi egy lánynál se, illetve azért mert félénk vagyok és hamar elpirulok ami ciki
2019. jan. 2. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ribanncként viselkedsz és csodálkozol hogy csak szexet akarnak tőled?
2019. jan. 2. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért viselkedik rib@ckent? Azért mert ismerkedik? Vagy mert kavar fiúkkal?
2019. jan. 2. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

"sok fiúval kavartam már és voltak olyanok akikkel én sem akartam többet kavarásnál"

Bíró úr nincs több kérdésem.

2019. jan. 2. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
félre értés ne essen, nem vagyok ri@@nc, nem feküdtem le egyik fiúval sem. ismerkedni meg nem bűn és keresni a fiúk társaságát, és nem vagyok az a tipusu lany sem aki egyik heten ezzel masik heten azzal van. de nyilván mindenkinek van véleménye, nem ítéllek el azert mert leri@@ncoztál. lehet furán fogalmaztam fent de aki érti amit irtam az leveszi a lényeget
2019. jan. 2. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább csak egy fiúra koncentrálj. De rá 100%ban. Ha vele nem jön össze akkor menj a következőhöz.

Ha 20 sráccal ismerkedsz, és nem teljes bedobással sokkal nehezebb lesz.

2019. jan. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!