Hogyan győzhetném le a futással kapcsolatos kellemetlen érzéseimet? Másnak is jelen voltak ilyen rossz érzések? Nektek mi segített?
Én is így voltam kezdetben, de nem hagytam abba, és aztán idővel elmúlt. Most már láthatna akárki, nem zavarna.
Futni pedig senkinek sem kínos, egyébként a futó közösség nagyon elfogadó.
Sok sikert :-)
Manapság sokkal könnyebb! Mikor több mint 15 éve futni kezdtem, még hülyének nézték az embert, és megbámulták sokan, manapság meg tömegek vannak minden futós helyen.
Szerintem ezen egy módon lehet túllépni, magadra figyelsz, a légzésedre, és nem arra, hogy ki bámul, és miért.
Nemvagy egyedül nyugi. En is igy vagyok meg. Kerülöm az embereket,pechemre mindig jön egy ket ember ilyenkor setalok vagy kerülök.
Egyszer megcsodaltam egy futót, irigyelltem a kitartasaert ,es eszembe se jutott sajnalkozva v lenezoen gondoljak rá.
Kitartassal egyre jobb lesz a teljesitmenyünk es nem kell majd szegyenkezni. Én erre probalok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!