Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le a futássa...

Hogyan győzhetném le a futással kapcsolatos kellemetlen érzéseimet? Másnak is jelen voltak ilyen rossz érzések? Nektek mi segített?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni rendszeresen futni. De olyan kínosnak érzem. Nem is tudom hogy fogalmazzam meg, de azt hiszem szégyellném magam, hogy mások látnak futni. Ismerem a testem reakcióit és tudom, hogy vörös lesz közben a fejem. Ezt is olyan rosszul élem meg. A rémálmom meg az lenne, ha összefutnék közben egy ismerőssel. Szerintetek normálisak ezek az érzések, és mit tehetnék ellenük? Mi segíthet?
2020. ápr. 20. 22:40
 1/6 anonim válasza:

Én is így voltam kezdetben, de nem hagytam abba, és aztán idővel elmúlt. Most már láthatna akárki, nem zavarna.

Futni pedig senkinek sem kínos, egyébként a futó közösség nagyon elfogadó.

Sok sikert :-)

2020. ápr. 20. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Manapság sokkal könnyebb! Mikor több mint 15 éve futni kezdtem, még hülyének nézték az embert, és megbámulták sokan, manapság meg tömegek vannak minden futós helyen.

Szerintem ezen egy módon lehet túllépni, magadra figyelsz, a légzésedre, és nem arra, hogy ki bámul, és miért.

2020. ápr. 21. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szinte mindenki hülyén érzi magát az elején... el kell lezdeni, aztán majd megszokod, hogy futsz, és onnantól kezdve, hogy normális dolognak tartod, hogy futsz, hülye paráid sem lesznek... de ehhez el kell kezdeni.
2020. ápr. 21. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Fuss este :)
2020. ápr. 21. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nemvagy egyedül nyugi. En is igy vagyok meg. Kerülöm az embereket,pechemre mindig jön egy ket ember ilyenkor setalok vagy kerülök.

Egyszer megcsodaltam egy futót, irigyelltem a kitartasaert ,es eszembe se jutott sajnalkozva v lenezoen gondoljak rá.

Kitartassal egyre jobb lesz a teljesitmenyünk es nem kell majd szegyenkezni. Én erre probalok gondolni.

2020. ápr. 21. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne szégyeld! Legyél nagyon büszke rá, hogy te felemelted a feneked a kanapéról és teszel az egészségedért! Engem is megbámulnak, izzadok mint a ló, vörös a fejem és az átlagnál szerintem hangosabban veszem a levegőt :D pedig nem ma kezdtem a futást. Én arra gondolok ha megnéznek hogy biztosan irigyek. Irigyek a kitartásomra, az akarat erőmre az állóképességemre. Ilyesmi jusson eszedbe neked is.
2020. máj. 5. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!