Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném meg a...

Hogyan győzhetném meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
el akarok menni boxolni,vagy vmi küzdösportot csinálni de a szleim nem engedik mert szerintük igys tul agrssziv vagyok meg nem olyan a magatartásom hogy erre alkalmas legyek..-.-de ott sztem jobban le tudnám vezetni a feszültésget
2009. szept. 15. 16:56
 1/3 anonim válasza:

Ahogyan itt is leírtad, úgy érvelhetsz szüleidnél is. Ugyanis a boxban önfegyelmet is kell tanulnod, és feszültséglevezetőnek sem utolsó. Ha nem olyan a magatartásod úgyis leboxolnak :-)

Egy másik önfegyelmet oktató intézmény: [link]

2009. szept. 15. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:

a szüleid hozzáállássát is meg érteném, ha nem a szüleid lennének.

Röviden félnek tőle hogy egy tanult állatot engednek az utcára aki ha bedühödik, tudatosan tud erősebbet, ütni rúgni.

Az agresszív idióták nagytöbbsége egoista is. Ha megtanulsz csapatjátékosként küzdeni akkor az argessziód is múlani fog.

Egyetértek a szüleiddel. (Mert én megtehetem hogy egoista idiótának nézzelek:))

Tessék bizonyítani csapatsportban. Verekedni akarsz? 3 perces menetek gondolod elegek lesznek? mit szólnál ha 60 percen keresztül vagy futsz vagy pedig lökdösöd folyamatosan küzdesz 5másikkal egyszerre.

Jégkorong, kézilabda, amerikaifoci. Talán a legutolsóban tudnád kiélni a legjobban magadat.

Az olvasás közbeni válaszok

Igen egoistának tartalak

Nem, nem tudnád szétütni a fejemet

Igen ezek a neked való sportok.

Amúgy meg egyik boxolóból se lett atomfizikus még... Valószínüleg reménykednek benne hogy nem leszel egy célorientált faék aki csak két üzemmódot ismer. Az ÖLJ meg a PIHENJ-t...

2009. szept. 15. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Mivan?tesó nyugodjá má meg senki nem akarja szétütni a fejed,2 nem mondtam h szándékosan szét akarok ütni vkit,csitt;)
2009. szept. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!