Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám félhosszú szörű....

A kutyám félhosszú szörű. Arról szeretném meggyözni öket hogy hadd aludjon bent a kutya. Hogyan gyözhetném meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Én már felhoztam nekik de nem jártam sikerrel.Szeretik a kutyát de én féltem mert amikor esik az eső akkor nem megy be a házába hanem folyton kaparja az ajtót. És amikor hó van akkor is ugyanez van és ráadásul reszketni is szokott néha.Az anyukámnak a barátja nem valami kutyás szereti de ő falun élt és ő nem foglalkozott velük csak a kaja és kész. Az anyukám nem tudom hogy hogyan vélekedne mert tölle egyedül nem kérdeztem meg csak amikor eggyütt vannak. Lécci segitsetek!!!
2008. dec. 19. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyukádtól külön is. ha nem áll rá, esetleg készíthettek vagy vehettek egy fedett, zárt részt a kutyának, ahova rossz idő esetén elzárjátok, akár a ház mellé.
2008. dec. 19. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
egy jó kis kutyaollban még minusz 10 fokban sem lesz baja. ha kint nött fel, nem gondolom hogy fázna, csak be akar menni. ha nem akarják beengedni azt is megértem. a lényeg hogy száraz helye legyen, és télen mikor minuszok befagyasztják a vizét is friss vizet kapjon. ha lehet hungarocellal szigeteljétek le. ja és a szél se tudjon befújni. ö már felfütti. a mi kutyánk a hóban akkorákat játszik, soha nem volt bent, még is kaparja az ajtót.
2008. dec. 19. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó ötlet de az a baj hogy a jó meleg kutyaházba egyszer ment be beleszaglászni és annyi azota nem is foglalkozik a házzal. Mindig cseréjjük a vizét ha lefagy. Kérlek irjatok ötleteket hogy hogyan gyözzem meg öket!!!
2008. dec. 19. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy próbáljatok más megoldást találni, ne a lakást. Nekünk is van kutyánk, egyszer mi is kikönyörögtük, hogy legalább télen bent maradhasson, de a rengeteg hátránya miatt mi magunk is megbántuk.

Egyrészt mikor este beengeded, összemocskolja a lakást, másrészt egy idő múlva rettenetesen idegesítő, hogy nem használhatsz fekete (vagy fehér) nadrágot, mert mindenen rajtamarad a szőre, ami mosáskor se nagyon jön le, ha meg neadj' Isten bemászik az ágyadba, még fertőzéseket is okozhat. Az is kellemetlen volt, amikor reggel nem tudta megvárni, amíg kiengedjük, és az előszobában az ajtó előtt végezte el mindkét dolgát. Nem indult jól a reggel.

Nem tudom, nektek mik a lehetőségeitek, mi egy idő múlva inkább a szuterénba engedtük le esténként, ahol csináltunk neki egy vackot pokróccal.

2008. dec. 20. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!