Hogyan győzhetném meg a szüleimet egy 3. kutyáról?
de ezt a kutyát kifejezetten magamnak akarom, én szeretném őt etetni, fürdetni, tanítani :D
persze a másik 2 gondozásában is besegítenék, csak nem annyira aktívan mint ezelőtt
német juhász, roti, v boxer
a 2. másik kutya után szedd össze azt :D
fürdesd játsz velük labdáz velü és látják h foglalkozol velük ;)
nem értem, hogy ha már van 2 kutya, akkor minek egy harmadik is. lehet hogy most lelkes vagy és juj de jó lenne egy kiskutya akit taníthatsz, csak a tiéd lenne. de írtad hogy a labrador is a tiéd. oké nyilván nem egy házőrző típus, de ő is a TE kutyád. és egy kutya nem 1-2 évre szól amíg tart a lelkesedésed. jobb esetben 15 évig is gondozhatnád.
nem akarlak lebeszélni róla de egy + kiskutya rengeteg kiadásba kerülne. írtad hogy van egy másik kutya aki legalább 10 éve nálatok van. én inkább megvárnám amíg elpusztul (szegény), és ha még mindig akarsz egy házőrzőt, akkor kéne beszélned a szüleiddel. szerintem 1-2 évet kéne még várnod. aztán hátha te is belátod hogy ez nem egy olyan dolog, hogy szeretnék egy házőrzős és akkor van. rengeteg munka van egy ilyen kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!